Een duik in Sirvoy’s nieuwste upgrades  

May 06, 2024, 09:09 PM EDT

Hallo! We zijn verheugd om je op de hoogte te brengen van enkele van de laatste updates die we voor Sirvoy hebben doorgevoerd. Deze aanpassingen en verbeteringen maken het beheren van je woning en het tevreden houden van je gasten een stuk eenvoudiger. Laten we een kijkje nemen naar wat er veranderd is.

 Nieuwe Channel Meldingen 

We hebben enkele wijzigingen aangebracht in de e-mailmeldingen voor nieuwe of gewijzigde boekingen. Deze gegevens zijn bedoeld om je reserveringen effectiever te helpen beheren en eventuele problemen snel op te lossen, zodat de tevredenheid van je gasten toeneemt. Dit is nu inbegrepen:

  • Nieuwe channel-boekingsgegevens: Meldingen over nieuwe of gewijzigde boekingen bevatten nieuwe details; het geboekte kamertype, de specifieke kamer, de boekingsstatus (nieuw, gewijzigd of geannuleerd), de in- en uitcheckdatum, de prijs en eventuele opmerkingen van gasten.
  • Nieuwe waarschuwingen: In zeldzame gevallen waar er een probleem is, zoals bij overboekingen, hebben we een nieuwe reeks e-mailmeldingen om je op de hoogte te brengen en je naar een oplossing te leiden.

Bovendien gebruiken boekingsmeldingen nu de taal die je hebt ingesteld in je lokalisatie-instellingen.

Eenvoudigere mapping van channels

We hebben de channel mapping pagina gebruiksvriendelijker gemaakt met nieuwe updates voor Booking.com, Hostelworld en Bookvisit – en er komt nog meer aan! Het is nu eenvoudiger om discrepanties tussen je Sirvoy-instellingen en die van je boeking channels te ontdekken.

Als je Sirvoy Starter gebruikt en meer boekingen wilt vanuit platforms zoals Booking.com of Expedia, schakel dan over naar Sirvoy PRO om die connecties te ontgrendelen.

Je vindt ook een nieuwe “Stel categorie automatisch in” knop op de mapping pagina voor elke channel (behalve iCal). Deze functie is geweldig voor het automatisch versturen van gepersonaliseerde e-mailsjablonen gebaseerd op categorie. Bovendien heb je de optie om de categorieselectie verborgen te houden op je booking engine, maar automatisch in te stellen achter de schermen, zodat je communicatie altijd overeenkomt met het boekingstype.

Stripe & Stripe Terminal Verbeteringen

Stripe is niet voor niets onze beste keuze voor het afhandelen van betalingen. Het is ideaal voor online betalingen met Stripe Checkout en persoonlijke transacties met Stripe Terminal. Laten we het hebben over hoe onze Stripe-integratie onlangs nog verbeterd is:

  • Verbeterde opslag voor creditcards: Sla creditcards van gasten op in je Stripe Terminal, zodat het aanrekenen van hun extra aankopen een fluitje van een cent wordt.
  • Verbeterde logboekgeschiedenis: We hebben de boekingsgeschiedenis verbeterd. Het laat nu ook zien wanneer kaarten van Sirvoy Vault naar Stripe zijn verplaatst en wanneer kaarten vanuit channels of rechtstreeks vanuit de booking engine zijn toegevoegd.
  • Aangepaste btw-tarieven: Je kunt nu individuele ‘standaard’ btw-tarieven instellen voor kamertypes, extra’s en aangepaste factuurrijen. 
  • Geoptimaliseerde Stripe Terminal-betalingen: Ervaar snelle transacties zoals nooit tevoren.

Meer aanpassingsopties voor de booking engine

Het is nu nog makkelijker voor je gasten om je precies te vertellen wat ze nodig hebben door meer ruimte voor opmerkingen toe te voegen aan het boekingsformulier. Je kunt ervoor kiezen om dit commentaarvak optioneel of verplicht te maken of het helemaal te verbergen. Ga hiervoor naar Instellingen -> Booking Engine -> Pas standaard velden aan om het in te stellen.

SCB-rapporten op de statistiekenpagina

Onze ingebouwde Statistics Sweden-rapportage (SCB) is nu nog completer met de toevoeging van de  “doel van het verblijf” functie. Nu kunnen jij of je gasten de reden voor elk verblijf opgeven en wordt het  in de SCB-rapporten weergegeven.

Bovendien hebben we een handige filter geïntroduceerd op de Statistieken pagina waarmee je bepaalde kamertypes, zoals die voor personeel of asielzoekers, kunt weglaten uit SCB-rapporten. De namen van deze weggelaten kamertypes worden duidelijk  in de SCB pop-up weergegeven.