Yksinkertaista maksuja ja kirjanpitoa Stripen ja Sirvoyn avulla: Loistava ratkaisu hotelleille ja majoituksille

April 18, 2024, 09:23 AM EDT

Noin puolet pienyritysten omistajista sanoo, että kirjanpito on se tehtävä josta he pitävät vähiten, ja olemme melko varmoja, että loput eivät vain myönnä sitä. Asiaa pahentaa se, että ohjelmistot, jotka eivät toimi yhdessä, tuottavat ylimääräistä työtä samojen asioiden syöttämisestä yhä uudelleen.

Kuulostaako tutulta ? Asiakas maksaa luottokortilla ja sinä käsittelet maksun maksupäätteellä. Sitten muistutat itseäsi maksun lisäämisestä manuaalisesti varausjärjestelmääsi myöhemmin. Mutta hotellinpitäjän elämä on hektistä ja tietysti unohdat. Myöhemmin sinulla on työläs tehtävä manuaalisesti lajitella yhteensopimattomat luvut.

Kuvittele nyt seuraavaa: Käytät Stripeä ja Sirvoyta, ja ne ovat täydellisessä synkronoinnissa, tulivatpa maksut verkosta tai henkilökohtaisesti. Se näyttäisi tältä:

  • Maksut Stripe Terminalin tai Stripe Checkoutin kautta pitävät huolta itsestään ja päivittyvät Sirvoyhin suoraan.
  • Sirvoy täsmäyttää kaiken ilman, että teet mitään.
  • Näet tarkalleen kuinka paljon rahaa Stripe-tilillesi saapui ja milloin.
  • Ei enää manuaalista tietojen syöttämistä tai maksujen epäjohdonmukaisuuksien etsimistä .
  • Lisäksi se yksinkertaistaa tiimisi kouluttamista.

Kirjanpito ei tunnu niin pahalta, kun se vain toimii, eikö niin? 

Valitse Sirvoy ja Stripe Terminal

Sirvoyn kanssa käytettynä Stripe Terminal on loistava ratkaisu maksujen vastaanottamiseen ja vaivattomaan kirjanpitoon. 

1. Pidä maksut sujuvana ja yksinkertaisena

Pidä vieraiden luottokorttitiedot turvassa ja kaikki maksut yhdessä paikassa, tapahtuivatpa ne verkossa Stripe Checkoutin kautta tai kasvotusten Stripe Terminalin kautta. Tämä tekee tulojesi kirjaamisesta ja raportoinnista helppoa. Lisäksi voit helposti veloittaa vieraitasi lisäpalveluista tai -herkuista varauksistansa milloin tahansa.

2. Helppokäyttöinen, turvallinen maksupääte

Stripe tarjoaa hotellinpitäjille BBPOS WisePOS E-lukijan. Se tukee kosketusnäyttöpohjaista PIN- koodin syöttämistä ja siinä on wifi -yhteys. Asennus on nopea ja sitä on intuitiivistä käyttää, mikä varmistaa sujuvan maksuprosessin kaikille .

Sillä voidaan vastaanottaa kaikenlaisia ​​maksuja:

  • Korttien pyyhkäisy, sirut ja napautukset.
  • Mobiililompakot, kuten Apple Pay, Samsung Pay ja Google Pay

3. Pidä kirjanpitosi järjestyksessä

Jokainen Stripe Terminalin pyyhkäisy tai napautus menee suoraan Sirvoy-järjestelmääsi, mikä vähentää aikaa, jota käytät numeroiden syöttämiseen käsin ja vähentää virheitä. Saat tarkan kuvan taloudestasi reaaliajassa, jolloin maksujen, laskujen ja kassavirran tarkkailu on helppoa.

4. Keskity olennaiseen

Kun Stripe ja Sirvoy huolehtivat maksamisesta, sinulla on enemmän aikaa kasvattaa liiketoimintaasi ja varmistaa, että vieraasi saavat upeita muistoja vierailustansa.

Aktivoi Stripe-Sirvoy-integraatiosi

Stripen ja Sirvoyn käytön aloittaminen on yksinkertaista. Yhdistä Sirvoy Stripeen ja tilaa sitten Terminal-maksupääte.  Se on todellakin näin yksinkertaista!  Mutta jotta voisit perehtyä kaikkiin yksityiskohtiin vuoksi olemme laatineet Stripe Terminal -oppaan asennusprosessin jokaista vaihetta varten.