Hausta yöpymiseen: Hotellien näkyvyyden parantaminen Google Hotel Adsin ja Sirvoyn avulla

March 25, 2024, 11:20 PM EDT

Arviolta satatuhatta Google-hakua tehdään joka sekunti1 ja ylivoimainen enemmistö (91,6 %) kaikista verkkohauista tehdään Googlen kautta2. Maailma luottaa siihen  tutkimuksessa ja oppimisessa.

Matkustajat eivät ole poikkeus; potentiaaliset vieraasi käyttävät Googlea joka päivä. Tavoita heidät lisäämällä Google Hotel Ads markkinoinnin työkaluihisi.

Google Adsin hotellikampanjoiden avulla kiinteistösi voidaan esitellä näkyvästi Googlen palveluissa, kuten Searchissä, Mapsissa ja My Businessissä, ja voit näyttää hinnat, saatavuuden, valokuvat ja mukavuudet suoraan alueellasi hakua suorittaville matkailijoille.

Miksi valita Google Hotel Ads? 

Google ei vain lisää näkyvyyttäsi, vaan myös tekee varaamisesta helppoa. Mainosten kautta vieraat pääsevät varausmoottoriisi, mikä tekee heidän varauksen tekemisestä helpompaa kuin koskaan, minkä johdosta saat kokea seuraavan:

  • Lisää suoria varauksia. Hospitality Net raportoi 200 %:n kasvun varausten määrässä mainospohjaisten kampanjoiden kautta vuosina 2013–2019, ja Google Hotel Ads tarjoaa lähes 60 % kaikista metahakuvarauksista.
  • Kustannustehokkaampi markkinointi. Googlen Cost-Per-Action (CPA) -hinnan avulla maksat palkkion vain todellisista varauksista – et maksa vain lisääntyneestä näkyvyydestä tai liikenteestä.
  • Lisää joustavuutta. Valitse palkkioprosentti, joka sopii budjettiisi, 3%, 5% tai 8%. Mitä korkeampi arvo, sitä näkyvämmin mainoksesi näkyy.
  • Enemmän hallintaa. Vierastiedot ja kaikki viestintä kulkevat sinun kauttasi – ei jakelukanavan kautta.
  • Kilpailukykyisemmät kustannukset. Jopa Googlen korkein välitysprosentti (8 %) on edullinen verrattuna muiden kanavien palkkioihin (15 %+). 

Maksimoi Google Hotel Ads Sirvoyn avulla 

Tehokkaiden hotellikampanjoiden kannalta on välttämätöntä tehdä yhteistyötä sertifioidun Google Hotel Ads -yhteyskumppanin, kuten Sirvoyn, kanssa. Tarjoamme:

  • Reaaliaikaiset päivitykset, jotka pitävät Google Hotel Adsin synkronoituna saatavuuden ja hintojen kanssa.
  • Saumaton varauskokemus tehokkaan varausmoottorimme avulla, jonka avulla asiakkaat voivat suorittaa varauksensa vaivattomasti ilman sinun tai tiimisi apua.
  • Helppo asennus. Tutustu Google Hotel Ads -oppaaseemme määrittääksesi hotellikampanjasi Google Hotel Adsissa.

Google Hotel Ads on tuo selkeää lisänäkyvyyttä ja suoria varauksia puolella perinteisten jakelukanavien hinnasta. Lisäksi maksat vain todellisista varauksista, joten se on riskitön tapa mainostaa hotelliasi.

Noudata vaiheittaista Google Hotel Ads -opastamme asennuksen helpottamiseksi.

Viitteet:

  1. Hubspot (31 Google Search Statistics to Bookmark ASAP, 2023)
  2. StatCounter (Search Engine Market Share Worldwide, 2023)