Verbreed je publiek en bevorder transparantie met de 3 nieuwe functies van Sirvoy

November 28, 2023, 05:23 PM EST

1. Nieuwe channel voor onze Zweedse en Noorse Sirvoy-gebruikers

Ooit gedacht dat het boeken van een kamer net zo naadloos zou kunnen gaan als genieten van een kopje Zweedse koffie met een Kanelbulle (dat is een kaneelbroodje voor de leken)? Maak kennis met onze nieuwste functie – GoTo HUB iCal-kanaalverbinding. Met GoTo HUB kunnen Sirvoy-gebruikers hun online zichtbaarheid vergroten en een publiek van enthousiaste ontdekkingsreizigers aanspreken. 

Wat is GoTo HUB?

 • Een gelokaliseerde OTA: Denk aan GoTo HUB als uw vriendelijke OTA (Online Reisbureau of Boekingskanaal) in de buurt. Maar in plaats van een wereldwijde gigant zijn ze een lokaal, gezellig en gepersonaliseerd platform, voornamelijk voor onze vrienden in Zweden en Noorwegen.
 • Een gerichte aanpak: GoTo HUB ondersteunt lokale economieën door samen te werken met provincies, steden en lokale attracties.

Sirvoy verbinden met GoTo HUB:

 1. Ga in Sirvoy naar Instellingen > Channels > iCal en klik op “Verbinden” of “Bewerk”.
 2. Klik op “Genereer export-URL” voor de units die je wilt verbinden.
 3. Kopieer de geldige iCal URL van GoTo HUB en plak deze in het veld “Voer hier iCal URL in” van elke eenheid.
 4. Kies in de vervolgkeuzelijst “Selecteer kamertype” een kamertype voor het importeren van boekingen.
 5. Klik op “Import URL toevoegen”.

Zie Verbinding maken met iCal-kanalen voor meer details, maar anders veel plezier met boeken! Zoals ze in Zweden zeggen: Trevlig resa! (Goede reis!)

2. Sirvoy Website Builder’s Cookie Toestemming Banner

Is het je opgevallen dat er nu een cookie-banner op je Sirvoy Website Builder site staat? Dit gaat niet over zoete lekkernijen, maar over een essentieel aspect van de internetwereld van vandaag. 

Waarom de toename van cookiebanners?

 • Digitale normen: Cookies maken deel uit van het digitale landschap. Ze helpen websites efficiënt te functioneren en gebruikers een persoonlijke ervaring te bieden.  Ze maken ook deel uit van een poging om de veiligheid van gegevens te waarborgen.
 • Wettelijk kader: Veel rechtsgebieden verplichten websites bezoekers te informeren over het gebruik van cookies. Daarom zie je de laatste tijd meer banners.

De Sirvoy Website Builder Cookie Banner: Wat betekent dit voor jou?

 • Cookies gedefinieerd: In wezen zijn cookies kleine gegevensbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen wanneer u websites bezoekt. Ze onthouden specifieke gegevens zoals je inloggegevens en sitevoorkeuren. Ze zijn een digitale handdruk, waardoor websites je herkennen bij terugkomst.
 • Doel van de cookie banner: De banner is een hoffelijke waarschuwing. Het informeert je potentiële gasten dat er cookies worden gebruikt en geeft ze een optie om toestemming te geven.
 • Waarom de behoefte? Het gaat niet alleen om naleving van de wet, maar ook om transparantie. De cookiebanner zorgt ervoor dat je duidelijke informatie overbrengt aan je klanten.
 • Implicaties voor uw hotel: Door deze banner te gebruiken, voldoet u aan de beste praktijken en wettelijke normen. Bovendien stelt het de bezoekers van je website gerust dat je hun online privacy serieus neemt.
 • Hoe het werkt: Uw klanten zien de banner en kunnen sommige of alle cookies accepteren of weigeren. Bovendien laat het je bezoekers weten dat je geeft om hun online ervaring. Als je wilt, kun je de banner echter uitschakelen in de instellingen van je websitebouwer.

Gegevensbescherming en regelgeving zijn niet meer weg te denken van het internet. Sirvoy helpt je de kloof te overbruggen tussen de behoeften van een gebruiker en de lokale regelgeving, en creëert zo een naadloze digitale reis voor alle betrokkenen.

3. Hebreeuws en Traditioneel Chinees worden lid van Sirvoy’s meertalige club

We zijn blij te kunnen aankondigen dat onze boekingsengine nu Hebreeuws en Traditioneel Chinees volledig ondersteunt. Met deze laatste toevoegingen hebben we onze talenkennis uitgebreid tot maar liefst 31 talen! Met meer in het verschiet.

Schakel nieuwe talen in door naar Instellingen -> Talen & teksten -> Taalondersteuning te gaan.

Ondersteuning voor verschillende talen betekent dat je een breder publiek bereikt en je gasten een ervaring op maat kunt bieden, ongeacht waar ze vandaan komen. Wij helpen u effectief te communiceren met elke gast, zodat zijn reis met u op de juiste manier begint. Veel plezier met hosten!