Tre nye Sirvoy-funksjoner som bidrar til å utvide din målgruppe og skape transparens

November 28, 2023, 05:20 PM EST

1. Ny salgskanal for våre svenske og norske Sirvoy-brukere

Har du noen gang tenkt på at det å booke et rom kan være like enkelt som å nyte en kopp svensk kaffe med en kanelbolle til? Her er vår nyeste funksjon – GoTo HUB iCal Channel-tilkobling. Ved hjelp av GoTo HUB kan Sirvoy-brukere øke sin synlighet på nettet og nå ut til et publikum av ivrige reisende. 

Hva er GoTo HUB?

 • En lokal OTA: Tenk på GoTo HUB som ditt vennlige nabolags OTA (Online Travel Agency eller bookingselskap). I stedet for å være en global gigant, er de en lokal, koselig og personlig plattform hovedsakelig for våre venner i Sverige og Norge.
 • En målrettet strategi: GoTo HUB støtter den lokale økonomien ved å samarbeide med fylker, byer og lokale attraksjoner.

Koble Sirvoy til GoTo HUB:

 1. I Sirvoy, navigerer du til Innstillinger > Salgskanaler > iCal og klikker på «Koble til» eller «Rediger».
 2. Klikk på «Lag eksport-URL» for enhetene du ønsker å koble til.
 3. Kopier den gjeldende iCal-URL-en fra GoTo HUB og lim den inn i feltet «Legg til URL for iCal her» for den respektive enheten.
 4. I rullegardinmenyen «Velg romtype» velger du en romtype for import av bookinger.
 5. Klikk på «Legg til URL for import».

Du finner mer informasjon i artikkelen Koble til iCal-kanaler men bortsett fra det er det bare å sette i gang! Som de sier i Sverige, Trevlig resa! (God tur!)

2. Samtykke til informasjonskapsler for Sirvoys Nettsidebygger

Har du lagt merke til at det nå finnes et informasjonskapselbanner på din Sirvoy Nettsidebygger-nettside? Dette handler ikke om småkaker til kaffen, men om et viktig aspekt i dagens internettverden. 

Hvorfor den kraftige økningen i antall informasjonskapselbannere?

 • Digitale normer: Informasjonskapsler er en del av det digitale landskapet.  De bidrar til at nettsteder fungerer optimalt og gir brukerne en personlig opplevelse.   Det bidrar også til å ivareta datasikkerheten.
 • Juridisk rammeverk: Det finnes en rekke lover som krever at nettsteder informerer besøkende om bruk av informasjonskapsler. Det er derfor du ser flere bannere i det siste.

Informasjonskapselbanner for Sirvoys Nettsidebygger: Hva innebærer det for deg?

 • Informasjonskapsler enkelt forklart: Informasjonskapsler er i bunn og grunn små datafiler som lagres på enheten din når du besøker nettsider. De lagrer detaljer som påloggingsinformasjon og preferanser for nettstedet. Det kan sammenlignes med et digitalt fingeravtrykk som gjør det mulig for nettsteder å gjenkjenne deg når du kommer tilbake.
 • Formålet med informasjonskapselbanneret: Banneret er en vennlig beskjed. Den informerer dine potensielle gjester om at informasjonskapsler er i bruk og gir dem en mulighet til å samtykke.
 • Hvorfor er dette nødvendig? Det handler ikke bare om å følge lover og regler, men også om åpenhet. Informasjonskapselbanneret sørger for at du formidler tydelig informasjon til kundene dine.
 • Hva dette betyr for hotellet ditt: Ved å bruke dette banneret følger du praksisen og juridiske retningslinjer. I tillegg til det forteller det besøkende på nettsiden din at du er opptatt av personvernet deres på nettet.
 • Slik fungerer det: Kundene dine ser banneret og kan godta eller avvise noen eller alle informasjonskapslene. Dessuten viser det besøkende dine at du bryr deg om nettopplevelsen deres. Du kan imidlertid deaktiverebanneret i innstillingene for nettsidebyggeren hvis du ønsker det.

Databeskyttelse og personvernregler er nå en del av hverdagen på nettet. Sirvoy hjelper deg med å redusere gapet mellom brukernes behov og lokale forskrifter, og skaper en sømløs digital reise for alle involverte.

3. Hebraisk og tradisjonell kinesisk er nå inkludert i Sirvoys støttede språk 

Vi gleder oss til å meddele at bookingmotoren vår nå støtter hebraisk og tradisjonell kinesisk. Med disse siste tilskuddene har vi nå økt vår språklige kompetanse til hele 31 språk! Og flere er på vei.

Aktiver nye språk ved å gå til Innstillinger -> Språk og tekst -> Språkstøtte.

Med et bredt spekter av språk kan du nå ut til et større publikum og gi gjestene dine en skreddersydd opplevelse, uansett hvor de kommer fra. Vi er opptatt av å hjelpe deg med å kommunisere effektivt med hver eneste gjest, slik at deres reise med deg får en god start. Lykke til!