Nå en bredare publik och främja transparens med Sirvoys 3 nya funktioner

November 28, 2023, 05:11 PM EST

1. Ny kanal för våra svenska och norska Sirvoy-användare

Att boka ett rum kan vara lika trevligt och självklart som den svenska fikan. Ta en titt på vår senaste funktion – iCal-kanalen GoTo HUB . Med GoTo HUB kan Sirvoy-användare öka sin synlighet på nätet och nå ut till en entusiastisk publik. 

Vad är GoTo HUB?

 • En lokalt anpassad OTA: Tänk på GoTo HUB som den vänliga bokningskanalen i närområdet (OTA – Online Travel Agency). Istället för att vara en global jätte är den en lokal, mysig och personlig plattform främst för Sverige och Norge.
 • En målmedveten strategi: GoTo HUB stöder den lokala ekonomin genom att samarbeta med län, städer och lokala verksamheter.

Anslut Sirvoy till GoTo HUB:

 1. I Sirvoy, navigera till Inställningar > Säljkanaler > iCal och klicka “Anslut” eller “Redigera”.
 2. Klicka “Skapa export-URL” för de enheter/rum du vill ansluta.
 3. Kopiera den avsedda iCal-URL:en från GoTo HUB och klistra in den i fältet “Ange iCal-URL här…” för varje enhet.
 4. I rullgardinsmenyn “Välj rumstyp” väljer du en rumstyp som du vill att bokningar ska importeras till.
 5. Klicka “Lägg till import-URL”.

Se Ansluta till iCal-kanaler om du vill ha mer information, men annars ska allt vara klappat och klart! Trevlig  resa!

2. Samtycke till cookies för Sirvoys Webbplatsbyggare

Har du lagt märke till att en cookie-banner nu finns på sidan för din Sirvoy Webbplatsbyggare? Det handlar inte om kakor till kaffet utan om en viktig aspekt i dagens internetvärld. 

Varför denna kraftiga ökning av cookie-banners?

 • Digitala normer: Cookies är en del av det digitala landskapet. De hjälper webbplatserna att fungera effektivt och ger användarna en personlig upplevelse.  De har också sin del i arbetet med att upprätthålla datasäkerheten.
 • Rättsligt ramverk: Det finns flera rättsliga krav när det gäller att webbplatser informerar besökare om användningen av cookies. Det är därför du har sett fler banners den senaste tiden.

Cookie-banner för Sirvoys Webbplatsbyggare: Vad betyder det för dig?

 • Definition av cookies: I grund och botten är cookies små datafiler som lagras på din enhet när du besöker webbplatser. De kommer ihåg detaljer som dina inloggningsuppgifter och inställningar för webbplatsen. Man kan beskriva dem som ett digitalt handslag som gör det möjligt för webbplatser att känna igen dig när du återvänder.
 • Syftet med cookie-bannern: Bannern är som en vänlig förvarning. Den informerar dina potentiella gäster om att cookies används och ger dem möjlighet att samtycka.
 • Varför behövs detta? Det handlar inte bara om att följa lagar och regler, utan även om att vara transparent. Cookie-bannern säkerställer att du förmedlar tydlig information till dina kunder.
 • Vad det betyder för ditt hotell: Genom att använda denna banner anpassar du dig till praxis och rättsliga standarder. Dessutom försäkrar det dina besökare om att du värnar om deras integritet på nätet.
 • Hur det fungerar: Dina kunder kommer att se bannern och kan acceptera eller avvisa vissa eller alla cookies. Dessutom visar det dina besökare att du bryr dig om deras upplevelse på nätet. Om du vill kan du dock stänga av bannern i inställningarna för din webbplatsbyggare.

Dataskydd och regleringar är nu ett faktum på internet. Sirvoy hjälper dig att överbrygga klyftan mellan användares behov och lokala bestämmelser, vilket skapar en smidig digital resa för alla inblandade.

3. Hebreiska och traditionell kinesiska i Sirvoys flerspråkiga klubb

Vi är glada att kunna meddela att vårt bokningsformulär nu har fullt stöd för hebreiska och traditionell kinesiska. Med de senaste tillskotten har vi stärkt vår språkliga kompetens till hela 31 språk! Vid horisonten kan man skymta ännu fler.

Aktivera nya språk genom att gå till Inställningar -> Språk & texter -> Språkstöd.

Ett brett språkstöd innebär att du når ut till en bredare publik och kan erbjuda en skräddarsydd upplevelse för dina gäster, oavsett var de kommer ifrån. Vi hjälper dig att kommunicera effektivt med varje gäst, så att deras kontakt med dig får en bra start. Lycka till!