Laajenna yleisöäsi ja edistä avoimuutta Sirvoyn kolmella uudella ominaisuudella

November 28, 2023, 05:31 PM EST

1. Uusi kanava ruotsalaisille ja norjalaisille Sirvoy-käyttäjillemme

Oletko koskaan miettinyt, että huoneen varaaminen voisi olla yhtä saumatonta kuin ruotsalaisen kahvikupposen nauttiminen Kanelbulle (eli korvapuusti tietämättömille) kanssa? Tutustu uusimpaan ominaisuuteemme – GoTo HUB iCal kanava -yhteys. GoTo HUBin avulla Sirvoy-käyttäjät voivat lisätä näkyvyyttään verkossa ja hyödyntää innokkaiden matkailijoiden yleisöä. 

Mikä on GoTo HUB?

 • Paikallinen OTA: Ajattele GoTo HUBia ystävällisenä naapurustosi OTA:na (online-matkatoimisto tai varauskanava). Sen sijaan, että se olisi maailmanlaajuinen jättiläinen, se on paikallinen, viihtyisä ja personoitu alusta pääasiassa ystävillemme Ruotsissa ja Norjassa.
 • Keskittynyt lähestymistapa: GoTo HUB tukee paikallisia yhteisöjä tekemällä yhteistyötä piirikuntien, kaupunkien ja paikallisten nähtävyyksien kanssa.

Sirvoyn yhdistäminen GoTo HUBiin:

 1. Siirry Sirvoyssa kohtaan Asetukset > Jakelukanavat > iCal ja napsauta “Yhdistä” tai “Muokkaa.”
 2. Napsauta “Luo vienti-URL” yksiköille, jotka haluat yhdistää.
 3. Kopioi kelvollinen iCal-URL-osoite GoTo HUBista ja liitä se kunkin yksikön “Syötä iCal-URL tähän” -kenttään.
 4. Valitse avattavasta “Valitse huonetyyppi” -valikosta huonetyyppi varausten tuontia varten.
 5. Napsauta “Lisää tuonti-URL”.

Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen iCal-kanaviin ja ryhdy varaamaan! Kuten Ruotsissa sanotaan, Trevlig resa! (Hyvää matkaa!)

2. Sirvoyn verkkosivuraketajan evästesuostumusbanneri

Oletko huomannut, että Sirvoyn verkkosivurakentajan -sivustollasi on nyt evästebanneri? Tässä ei ole kyse makeista herkuista, vaan se on olennainen osa tämän päivän internetmaailmaa. 

Mistä evästebannereiden nousu johtuu?

 • Digitaaliset säännöt: Evästeet ovat osa digitaalista maailmaa. Ne auttavat verkkosivustoja toimimaan tehokkaasti ja tarjoavat käyttäjille henkilökohtaisen kokemuksen.  Ne ovat myös osa pyrkimystä varmistaa tietoturva.
 • Oikeudelliset puitteet: Monet lainkäyttöalueet määräävät, että verkkosivustot ilmoittavat kävijöille evästeiden käytöstä. Sen vuoksi olet nähnyt enemmän bannereita viime aikoina.

Sirvoyn verkkosivurakentajan evästebanneri: Mitä se tarkoittaa sinulle?

 • Evästeiden määritelmä: Evästeet ovat pohjimmiltaan pieniä datatiedostoja, jotka tallennetaan laitteellesi, kun vierailet verkkosivustoilla. Ne muistavat yksityiskohtia, kuten kirjautumistietosi ja sivuston asetukset. Ne ovat digitaalinen kädenpuristus, jonka avulla verkkosivustot tunnistavat sinut palatessasi.
 • Evästebannerin tarkoitus: Banneri on kohtelias huomautus. Se ilmoittaa mahdollisille vieraillesi, että evästeitä käytetään, ja antaa heille mahdollisuuden antaa suostumuksensa.
 • Miksi tämä on tarpeellista? Lain noudattamisen lisäksi kyse on avoimuudesta. Evästebanneri varmistaa, että välität selkeää tietoa asiakkaillesi.
 • Vaikutukset hotelliisi: Käyttämällä tätä banneria noudatat parhaita käytäntöjä ja oikeudellisia standardeja. Lisäksi se vakuuttaa verkkosivustosi kävijät sitoutumisestasi heidän yksityisyyteensä verkossa.
 • Näin se toimii: Asiakkaasi näkevät bannerin ja voivat hyväksyä tai hylätä jotkin tai kaikki evästeet. Lisäksi se kertoo vierailijoille, että välität heidän verkkokokemuksestaan. Voit kuitenkin halutessasi poistaa bannerin käytöstä verkkosivuston rakennustyökalun asetuksista.

Tietosuoja ja säädökset ovat nyt arkipäivää internetissä. Sirvoy auttaa sinua kuromaan umpeen käyttäjän tarpeiden ja paikallisten määräysten välisen kuilun sekä luomaan saumattoman digitaalisen matkan kaikille asianosaisille.

3. Heprea ja perinteinen kiina liittyvät Sirvoyn monikieliseen kerhoon

Meillä on ilo ilmoittaa, että varausjärjestelmämme tukee nyt hepreaa ja perinteistä kiinaa. Näillä uusimmilla lisäyksillä olemme vahvistaneet kielellistä kyvykkyyttämme jopa 31 kieleen! Lisää on tulossa.

Ota uudet kielet käyttöön menemällä kohtaan Asetukset -> Kielet ja tekstit -> Kielituki.

Monipuolinen kielituki tarkoittaa laajemman yleisön tavoittamista ja räätälöidyn kokemuksen tarjoamista vieraillesi riippumatta siitä, mistä he ovat kotoisin. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua viestimään tehokkaasti jokaisen vieraan kanssa ja varmistamaan, että heidän matkansa kanssasi alkaa oikealla jalalla. Mukavaa majoittamista!