Nytt utseende for hotellbransjens foretrukne programvare

November 15, 2023, 07:27 AM EST

Sirvoy har i lang tid vært opptatt av brukervennlig design. 

Vår første kunde var moren til selveste gründeren med sitt lille feriested. Hun trengte et pålitelig og intuitivt bookingsystem. Sønnen hennes kunne ikke finne et slikt system. Så han utviklet det selv.

Siden den gangen har vi alltid satt brukerne i sentrum for designet, uansett om det dreier seg om et lite B&B eller et internasjonalt kjent feriested. Dine behov og din virksomhet er avgjørende for Sirvoy. Vanligvis gjør vi det i små steg. Men denne gangen satset vi litt ekstra.

Velkommen til vårt nye Sirvoy. 

Enkel navigering, funksjonsrik og rask

Da Sirvoy ble lansert, var Airbnb en ny aktør på markedet. iPaden? Fortsatt to år unna. Reiselivsbransjen og verktøyene vi bruker, har endret seg. I takt med bransjens utvikling har også Sirvoy utviklet seg. Vi har alltid vært stolt over at vi er skybaserte, men med vårt nye design tar vi brukervennlighet på mobilen til et helt nytt nivå.

Designet gir deg:

  • Slanke, komprimerbare menyer i stedet for plasskrevende menyrader.
  • Rask responstid med oppdatert kode og minimal innlastingstid.
  • Nye farger, ikoner og fonter for en forbedret opplevelse. 

Innholdet du behøver, er nå lett å finne, lett å lese og lett å forstå – på både store og små skjermer. 

Et lite tips: Skjul navigasjonsmenyen for å få mest mulig plass – perfekt for kalendersiden!

Fremtidsrettet og i stadig utvikling

Det er ikke bare på overflaten vi har fått et nytt utseende. Bak kulissene har teamet oppdatert koden for å gjøre Sirvoy raskere, sikrere og mer tilpasningsdyktig enn noensinne. Dette er den første av mange planlagte oppgraderinger.

I tillegg til nye funksjoner kan du forvente en effektivisert arbeidsflyt, forbedrede tekster og oversettelser og mye mer. Lederen for vårt frontend-utviklingsteam, Henrik Sonnergård, oppsummerer det på en god måte.

«Jeg kan uten å overdrive si at det nye designet vårt er utviklet med tanke på brukeropplevelsen for våre brukere. Vi har gått gjennom tilbakemeldinger og utført omfattende tester for å sørge for at designet gjør arbeidet enklere for partnerne våre. Det er mye mer enn bare en grafisk oppdatering. Med dette nye utgangspunktet er vi klare for enda flere forbedringer i månedene og årene som kommer. Tusen takk for alle verdifulle tilbakemeldinger, og tusen takk for at du bruker Sirvoy – det er laget for deg.» 

Henrik Sonnergård, leder for Front-End-utviklingsteamet