Julkistamme majoitusalan suosikkiohjelmiston uuden ilmeen

November 15, 2023, 07:24 AM EST

Sirvoylla on pitkä kokemus käyttäjäystävällisestä muotoilusta. 

Ensimmäinen asiakkaamme oli perustajan äiti ja hänen pieni loma-asuntonsa. Hän tarvitsi vankan majoitusalan hallintajärjestelmän, joka tuntuisi luontevalta. Hänen poikansa ei löytänyt sellaista. Joten hän päätti luoda sellaisen itse.

Siitä lähtien olemme aina pitäneet käyttäjät etusijalla suunnittelussamme, olipa kyseessä äidin pieni aamiaismajoitus tai kansainvälisesti kuuluisa lomakeskus. Sinun tarpeesi ja yrityksesi muovaavat Sirvoyta. Yleensä teemme tämän pienin askelin. Mutta tällä kertaa teimme suuren harppauksen.

Tutustu uuteen ja virtaviivaiseen Sirvoyhin. 

Helppo navigointi, monipuoliset ominaisuudet ja näppärä toiminnallisuus

Kun Sirvoy aloitti toimintansa, Airbnb oli vielä uusi tulokas. iPad? Vielä kahden vuoden päässä. Majoitusala ja käyttämämme työkalut ovat muuttuneet. Kuten teollisuus kehittyy, niin myös Sirvoy seuraa perässä. Olemme alusta alkaen olleet ylpeitä pilvipohjaisesta ohjelmastamme, mutta uusi muotoilumme vie mobiilikäytön aivan uudelle tasolle.

Se tarjoaa:

  • Tyylikkäät ja suljettavat valikot tilaa vievien navigointipalkkien sijaan.
  • Nopeat vasteajat modernisoidulla koodilla ja minimaalisilla latausajoilla.
  • Uudistetut värit, kuvakkeet ja fontit parantavat luettavuutta.

Tarvitsemasi sisältö on nyt helppo löytää, lukea ja ymmärtää – suurilla ja pienillä näytöillä. 

Pikavinkki: Piilota navigointi maksimoidaksesi käytettävän tilan – täydellinen kalenterisivulle!

Tulevaisuudenkestävä ja kehittyvä

Uudessa ilmeessämme ei ole kyse vain pintapuolesta, vaan kulissien takana tiimimme on päivittänyt Sirvoyn koodin nopeammaksi, turvallisemmaksi ja mukautuvammaksi kuin koskaan ennen. Tämä on ensimmäinen monista valmisteilla olevista päivityksistä.

Uusien ominaisuuksien lisäksi saat virtaviivaistettuja työnkulkuja, parannellut tekstit ja käännökset sekä paljon muuta. Kehitystiimimme vetäjä Henrik Sonnergård kuvailee sitä parhaiten.

“Voin liioittelematta sanoa, että uusi muotoilumme rakentuu käyttäjän – meidän käyttäjämme – kokemuksen ympärille. Olemme käyneet palautteita läpi ja testanneet sitä laajasti, jotta muotoilumme helpottaisi kumppanimme työntekoa. Se ei ole pelkkä visuaalinen päivitys. Tämän uuden pohjan ansiosta olemme valmiita uusiin parannuksiin tulevina kuukausina ja vuosina. Kiitos kaikesta arvokkaasta palautteestanne ja kiitos Sirvoyn käyttämisestä – se on tehty teitä varten.” 

Henrik Sonnergård, kehitystiimin vetäjä