Hotellbranschens favorit får en ny look

November 15, 2023, 07:02 AM EST

Sirvoys relation till användarvänlighet är lång. 

Den första kunden var grundarens egen mamma, som drev ett vandrarhem. Hon behövde ett enkelt och pålitligt bokningssystem. Hennes son kunde inte hitta ett sådant åt henne. Så han byggde ett själv.

Allt sedan dess har vi alltid satt våra användare i centrum för designen, oavsett om det handlar om ett litet vandrarhem eller en stor och omtalad semesteranläggning. Det är dina behov och din verksamhet som formar Sirvoy. Vanligtvis gör vi det i små steg. Men den här gången bestämde vi oss för att ta ett språng.

Säg hej till nya Sirvoy. 

Lättnavigerad, funktionsrik och snabb

När Sirvoy lanserades var Airbnb i sin linda. iPad? Fortfarande två år bort. Besöksbranschen och de verktyg vi använder har förändrats. I takt med att branschen utvecklas har även Sirvoy gjort det. Redan från start har vi varit stolta över att vara molnbaserad, men vår nya design tar mobil användning till en helt ny nivå.

Det innebär: 

  • Snygga, hopfällbara menyer i stället för utrymmeskrävande navigeringsfält.
  • Snabb respons med moderniserad kod och minimal laddningstid.
  • Förbättrade färger, ikoner och typsnitt för bästa läsbarhet.

Allt du behöver är nu lätt att hitta, lätt att läsa och lätt att förstå – på både stora och små skärmar. 

Ett tips: Dölj navigeringen för att maximera utrymmet – perfekt för kalendersidan!

Framtidssäkrad och i ständig utveckling

Nya Sirvoy handlar om mer än vad som syns på ytan, bakom kulisserna har vårt team uppdaterat Sirvoys kod så att den är snabbare, säkrare och mer anpassningsbar än någonsin tidigare. Detta är den första av många kommande uppgraderingar.

Tillsammans med nya funktioner kan du förvänta dig effektivare arbetsflöden, förbättrad text och översättning och mycket mer. Henrik Sonnergård, ansvarig för frontend-utveckling, förklarar det bäst.

“Jag kan utan överdrift säga att vår nya design är byggd helt kring upplevelsen för våra användare.” Vi har tagit del av feedback och utfört omfattande tester så att designen förenklar våra användares arbete; det är mycket mer än bara en grafisk uppdatering. Med denna nya grund är vi redo för ännu fler förbättringar under de kommande månaderna och åren. Tack för all värdefull feedback och tack för att du använder Sirvoy – det är till för dig.” 

Henrik Sonnergård, Frontend Development Team Lead