Hotelbranchens foretrukne software får et nyt look

November 15, 2023, 07:16 AM EST

Sirvoy har længe lagt vægt på brugervenligt design. 

Vores første kunde var grundlæggerens egen mor, som havde en lille feriebolig. Hun havde brug for et pålideligt og intuitivt reservationssystem. Hendes søn var imidlertid ikke i stand til at finde et sådant system. Så han udviklede sit eget.

Siden da har vi altid forsøgt at holde vores brugere først i designet, hvad enten det er mors lille B&B eller et anerkendt internationalt feriested. Det er dine behov og din virksomhed der former Sirvoy. Normalt gør vi det i små trin. Men denne gang har vi valgt at tage et stort spring.

Velkommen til vores helt nye Sirvoy design. 

Brugervenligt design med et væld a funktioner

Da Sirvoy først blev lanceret, var Airbnb også nye på markedet. Og hvad med iPad’en? Ja, der var stadig to år til den udkom. Hotelbranchen og de værktøjer, vi bruger, har ændret sig. I takt med at branchen har udviklet sig, så har Sirvoy også måtte følge med. Vi har altid været stolte af at vores program var cloud-baseret, men med vores nye design så tager vi brugervenlighed på mobilen op på et helt nyt niveau.

Designet kommer med: 

  • Elegante, sammenklappelige menuer i stedet for navigationsbjælker, der fylder alt for meget.
  • Hurtig responstid med moderniseret kode og minimal indlæsningstid.
  • Nye farver, ikoner og skrifttyper for bedre læsbarhed.

Det indhold, du har brug for, er nu nemt at finde, let at læse og let at forstå – både på store såvel som små skærme. 

Hurtigt tip: Skjul navigationsbjælken for at få mest mulig plads – perfekt til kalendersiden!

Fremtidssikret og i konstant udvikling

Vores nye look er ikke kun overfladedybt, men bag kulisserne har vores team opdateret Sirvoys kode så det kører hurtigere, mere sikkert og er mere tilpasningsdygtigt end nogensinde før. Dette er den første af mange planlagte opgraderinger.

Sammen med nye funktioner kan du forvente at processerne er mere effektive, forbedret tekst og oversættelser og meget mere. Vores front-end udviklingsteamleder, Henrik Sonnergård siger det meget godt på denne måde:

”Jeg kan uden at overdrive sige, at vores nye design er bygget op omkring brugeren –vores brugers– oplevelse. Vi er gået igennem en masse feedback og har testet grundigt, så designet gør vores partners arbejde lettere; det er ikke kun en grafisk opdatering. Med dette nye design som udgangspunkt er vi klar til endnu flere forbedringer i de kommende måneder og år. Tak for al jeres værdifulde feedback og tak fordi du bruger Sirvoy – det er udviklet med dig in mente.” 

Henrik Sonnergård, leder af Front-End udviklingsholdet.