Aankondiging nieuwe look van de horeca´s favoriete software

November 15, 2023, 07:49 AM EST

Sirvoy heeft een langdurige relatie met gebruiksvriendelijk design. 

Onze eerste klant was de moeder van de oprichter en haar vakantiehuisje. Ze had een robuust horecabeheersysteem nodig dat als een tweede natuur aanvoelde. Haar zoon kon er geen vinden. Dus maakte hij het zelf.

Sindsdien hebben we bij het ontwerp altijd onze gebruikers op de eerste plaats gezet, of het nu gaat om een kleine B&B van een moeder of een internationaal beroemd resort. Jouw behoeften en jouw bedrijf vormen Sirvoy. Meestal doen we dat in kleine stapjes. Maar deze keer gingen we voor een sprong.

Zeg hallo tegen de nieuwe, gestroomlijnde Sirvoy. 

Eenvoudige navigatie, rijk aan functies en snel

Toen Sirvoy voor het eerst op de markt kwam, was Airbnb een nieuwkomer. De iPad? Nog twee jaar te gaan. De horeca en de tools die we tegenwoordig gebruiken zijn veranderd. Terwijl de industrie innoveert, heeft Sirvoy dat ook gedaan. We zijn vanaf het begin trots geweest op onze cloud-gebaseerde aanpak, maar ons nieuw ontwerp tilt mobiel gebruik nu naar een hoger niveau.

Het biedt:

  • Strakke, inklapbare menu’s in plaats van ruimteverslindende navigatiebalken.
  • Snelle responstijden met gemoderniseerde code en minimaal laden.
  • Vernieuwde kleuren, pictogrammen en lettertypen voor optimale leesbaarheid.

De inhoud die je nodig hebt is nu gemakkelijk te vinden, gemakkelijk te lezen en gemakkelijk te begrijpen, op grote en kleine schermen. 

Snelle tip: Verberg de navigatie om de maximale ruimte te benutten voor de kalenderpagina!

Toekomstbestendig en evoluerend

Onze nieuwe look is niet alleen te zien aan de oppervlakte, ook achter de schermen heeft ons team de code van Sirvoy bijgewerkt om sneller, veiliger en flexibeler te zijn dan ooit tevoren. Dit is de eerste van vele upgrades in petto.

Naast nieuwe functies kun je gestroomlijnde workflows, verbeterde tekst en vertalingen en nog veel meer verwachten. Onze teamleider voor front-end ontwikkeling, Henrik Sonnergård, legt het beter uit.

“Ik kan zonder overdrijven zeggen dat ons nieuw ontwerp is opgebouwd rond de gebruiker, de gebruikers-ervaring. We hebben de feedback grondig bestudeerd en hebben daarnaast uitvoerig getest zodat het ontwerp het werk van onze partners gemakkelijker maakt. Het gaat hier niet alleen om een grafische update. Met deze nieuwe basis zijn we klaar voor nog meer verbeteringen in de komende maanden en jaren. Bedankt voor al je waardevolle feedback en bedankt voor het gebruik van Sirvoy – het is voor jou ontworpen.” 

Henrik Sonnergård, teamleider front-endontwikkeling