Sirvoyn neljä viimeisintä tietoturvaominaisuutta pitävät tilisi turvassa

July 17, 2023, 10:15 PM EDT

Vuonna 2021 maailmanlaajuisesti 97 ihmistä tunnissa joutui tietomurron uhriksi.1 Tietoverkkorikollisuuden yleisyys on hälyttävää mille tahansa yritykselle, mutta majoitusala on erityisen houkutteleva kohde. Vuosina 2021-2022 tietomurrot maksoivat hotelli- ja ravintola-alalle keskimäärin 2,94 miljoonaa dollaria.2

Sirvoy-käyttäjät voivat kuitenkin olla huoletta; tiimimme on omistautunut kyberturvallisuutesi varmistamiseen. Tässä on joitakin Sirvoyn uusimpia ominaisuuksia, jotka pitävät yrityksesi ja vieraasi turvassa.

Sisäänkirjautumisen vahvistus

Sirvoy-käyttäjätilille kirjautuminen edellyttää nyt vahvistuskoodia, joka lähetetään tekstiviestillä tai tilin sähköpostiosoitteeseen. Käyttäjät voivat sitten päättää, onko kirjautumislaite luotettava. Luotetut laitteet edellyttävät vahvistusta vain kerran kuukaudessa eikä joka kirjautumiskerralla.

Tämän ominaisuuden ansiosta käyttäjätilien kaappaaminen on huomattavasti vaikeampaa. Vaikka rikolliset saisivat laittomasti tilisi kirjautumistiedot, he eivät voi kirjautua sisään ilman, että heillä on myös pääsy puhelinnumeroosi tai sähköpostitiliisi. Jos tällaista kirjautumista yritetään, järjestelmämme lähettää varoituksen sähköpostiosoitteeseesi.

Vaarantuneet salasanat

Jokaista käyttäjätilin salasanaa verrataan nyt julkisiin luetteloihin salasanoista, joiden tiedetään vaarantuneen tietomurroissa. Jos vastaavuus löytyy, järjestelmämme käynnistää automaattisesti salasanan palautuksen. 

Tämä estää Sirvoy-tilejä käyttämästä salasanoja, joihin verkkorikolliset pääsevät käsiksi, ja lisää näin ylimääräisen tietoturvatason. 

Salasanan varmistus

Ennen arkaluonteisten alueiden muuttamista, kuten käyttäjäprofiilin tai muiden käyttäjätilien muokkaamista, nykyisen käyttäjän salasana on tarkistettava hänen henkilöllisyytensä vahvistamiseksi. 

Suosittelemme aina kirjautumista ulos valvomattomista laitteista, mutta tämä uusi suojaustaso estää ketään muokkaamasta tai poistamasta käyttäjätilejä, vaikka hän pääsisi fyysisesti käsiksi jo kirjautuneeseen laitteeseesi.

DDoS-hyökkäysten torjunta

Distributed Denial-of-Service (DDoS) -hyökkäys tarkoittaa sitä, että rikolliset tulvivat sivustolle haitallista liikennettä niin, että laillinen liikenne hidastuu tai pysähtyy. DDoS-hyökkäysten torjumiseksi olemme ottaneet käyttöön useita automaattisia ominaisuuksia, jotka katkaisevat haitallisen liikenteen heti, kun se havaitaan. 

Nämä ominaisuudet takaavat Sirvoyn luotettavan toiminnan. Jos DDoS-hyökkäys havaitaan, siitä ilmoitetaan Sirvoyn tilasivulla

Kuinka pitää tilisi turvassa petoksilta

Sirvoyn tarjoaman suojamuurin lisäksi hotellisi voi myös ryhtyä toimiin kyberturvallisuutensa vahvistamiseksi. 

Suojaa itsesi ja yrityksesi tietoverkkorikollisuudelta:

 • Älä avaa mitään viestejä, jotka väittävät olevansa Sirvoylta ja joiden verkkotunnus ei ole sirvoy.com.
 • Käytä vahvaa, yksilöllistä salasanaa Sirvoy-tilillesi.
 • Pidä sähköpostitilisi turvassa (sitä voidaan käyttää Sirvoy-salasanan nollaamiseen).
  • Käytä vahvaa, yksilöllistä salasanaa. 
  • Käytä kaksivaiheista todennusta.
  • Älä asenna sovelluksia tai ohjelmistoja tuntemattomista lähteistä.
 • Varmista, että uusimmat päivitykset on asennettu tietokoneen käyttöjärjestelmään (Windows/Mac OS/CromeOS/Linux), mobiililaitteisiin (tabletti/älypuhelin), Internet-reitittimiin ja muihin älylaitteisiin.
 • Poista käyttämättömät laajennukset, välttääksesi laajennusten tietoturvaheikkoudet.

Jos epäilet, että tilisi on vaarantunut, ota yhteyttä tukitiimiimme. Toimimme välittömästi turvataksemme tilisi ja estääksemme liiketoiminnallesi aiheutuvan vahingon.

Viitteet:

 1. AAG (The Latest 2023 Cyber Crime Statistics, 2023)
 2. IBM (Cost of Data Breach Report, 2022)