Fire nye sikkerhedsfunktioner beskytter din Sirvoy-konto

July 17, 2023, 10:21 PM EDT

På verdensplan blev 97 personer i timen ofre for databrud i 2021.1 Selvom cyberkriminalitet er et stort problem for alle virksomheder, så er det hotel- og restaurationsbranchen der i særdeleshed er et fristende mål. Mellem 2021 og 2022 kostede brud på datasikkerheden hotel- og restaurationsbranchen 2,94 millioner dollars i gennemsnit.2

Men takket være vores engagerede team som arbejder hårdt på at holde din cybersikkerhed ved lige, så kan du som Sirvoy-brugere føle dig sikker. Her er nogle af de nyeste Sirvoy-funktioner, der holder din virksomhed og dine gæster sikre.

Bekræftelse af login

Når man logger ind på en Sirvoy-konto, så kræves der nu en bekræftelseskode, der sendes via SMS eller til kontoens email-adresse. Brugerne kan derefter beslutte, om login-enheden skal godkendes eller ej. For godkendte enheder kræves der kun bekræftelse en gang om måneden i stedet for ved hvert login.

Denne funktion gør det betydeligt sværere for uautoriserede personer at logge ind. Selv hvis kriminelle ulovlig vis får fat i loginoplysningerne til din konto, så kan de ikke logge ind uden også at have adgang til dit telefonnummer eller din email-konto. Hvis et sådant login forsøges, sender vores system en advarsel til din email-adresse.

Bekræftelse af afslørede adgangskoder

Alle adgangskoder til brugerkonti krydstjekkes nu med offentlige lister over adgangskoder, der vides at være blevet afsløret i forbindelse med databrud. Hvis der findes et match, udløser det automatisk en nulstilling af adgangskoden i vores system. 

Det forhindrer Sirvoy-konti i at bruge adgangskoder, som cyberkriminelle har adgang til, og tilføjer et ekstra lag af sikkerhed. 

Bekræftelse af adgangskode

Før du foretager ændringer i følsomme områder, såsom redigering af din brugerprofil eller andre brugerkonti, skal den aktuelle brugers adgangskode verificeres for at bekræfte vedkommendes identitet. 

Vi anbefaler altid at man logger ud af enheder, der ikke er under opsyn, men med dette nye lag af beskyttelse vil det således ikke være muligt for uautoriserede personer at redigere eller fjerne brugerkonti, selv hvis de får fysisk adgang til din allerede indloggede enhed.

Begrænsning af DDoS-angreb

Ved et DDoS-angreb (Distributed Denial-of-Service), oversvømmer kriminelle et websted med ondsindet trafik, så den legitime trafik bremses eller fuldstændig standses. For at modvirke DDoS-angreb har vi implementeret flere automatiske funktioner for at afskære ondsindet trafik, så snart den opdages. 

Disse funktioner sikrer Sirvoys pålidelige drift. Hvis der opdages et DDoS-angreb, vil det blive rapporteret på Sirvoy-statusside

Sådan holder du din konto sikker mod svindel

Ud over den beskyttelse som Sirvoy leverer, er der også visse tiltag du selv kan tage for at styrke cybersikkerheden for dit hotel. 

Beskyt dig selv og din virksomhed mod cyberkriminalitet:

 • Åbn ikke meddelelser, der påstår at være fra Sirvoy men har et domæne, der ikke er sirvoy.com.
 • Brug en stærk adgangskode til din Sirvoy-konto, som du ikke bruger andre steder.
 • Hold din email-konto sikker (den kan bruges til at nulstille din Sirvoy-adgangskode).
  • Brug en stærk adgangskode du ikke bruger andre steder. 
  • Brug totrinsbekræftelse.
  • Installer ikke apps eller software fra ukendte kilder.
 • Sørg for, at de seneste opdateringer er installeret på din computers operativsystem (Windows / Mac OS / ChromeOS / Linux), mobile enheder (tablet/smartphone), internet-routere og andre smarte enheder.
 • Fjern ubrugte plugins for at undgå sikkerhedshuller.

Hvis du nogensinde føler, at din konto er blevet kompromitteret, skal du kontakte vores supportteam. Vi tager så omgående skridt til at sikre din konto og forhindre tab for din virksomhed.

Referencer:

 1. AAG (The Latest 2023 Cyber Crime Statistics, 2023)
 2. IBM (Cost of Data Breach Report, 2022)