Tilby en ny og smidig betalingsmetode med Sirvoy og Stripe

June 27, 2023, 02:21 PM EDT

Selv med den enorme veksten i netthandel, foregår fortsatt mer enn 90 % av kjøpene fysisk. Dette har ført til at mange bedrifter i den senere tid har utvidet sine løsninger for å effektivisere fysiske betalinger. Men selv om det å ta imot fysiske betalinger gir nye muligheter, innebærer det også en rekke utfordringer, blant annet behovet for å integrere online- og offline-betalingssystemer.

For å hjelpe deg med å takle disse utfordringene samarbeider vi nå med Stripe for å tilby fysiske betalinger ved hjelp av Stripe Terminal. Med Terminal kan du håndtere fysiske betalinger med allerede sertifiserte kortlesere som er klare til bruk, slik at du kan begynne å ta imot betalinger med en gang.

Terminalen er fullt integrert med Sirvoys system, noe som gjør det enkelt å avstemme online- og offline-transaksjoner – uten tidkrevende manuell avstemming. En samlet salgsoversikt gjør det enkelt å følge med på hva som selger og hva som ikke gjør det.

Les mer om hvor enkelt det er å bruke Sirvoy og Stripe sammen for enkle, fullt integrerte fysiske betalinger ved å gå til vår supportartikkel om Stripe Terminal eller ved å kontakte vårt supportteam.