Tarjoa todellinen kaikkikanavainen kokemus Sirvoyn ja Stripen avulla

June 27, 2023, 02:15 PM EDT

Sähköisen kaupankäynnin valtavasta kasvusta huolimatta yli 90 prosenttia ostoksista tehdään edelleen henkilökohtaisesti. Tämän vuoksi monet yritykset ovat viime aikoina laajentaneet ratkaisujaan henkilökohtaisten maksujen sujuvoittamiseksi. Henkilökohtaisten maksujen vastaanottaminen avaa valtavia mahdollisuuksia, mutta se tuo mukanaan myös omat haasteensa, kuten tarpeen integroida online- ja offline-maksujärjestelmät ja paljon muuta.

Jotta voit voittaa nämä haasteet, teemme yhteistyötä Stripen kanssa tarjotaksemme henkilökohtaisia maksuja Stripe Terminalin avulla. Stripe Terminalin avulla voit käsitellä henkilökohtaisia maksuja esisertifioiduilla kortinlukijoilla, jotka ovat heti käyttövalmiita, joten voit aloittaa maksujen vastaanottamisen heti.

Stripe Terminal on täysin integroitu Sirvoyhin, jonka avulla voit helposti täsmäyttää online- ja offline-tapahtumat – aikaa vievää manuaalista täsmäytystä ei tarvita. Yhtenäinen näkymä kaikesta myynnistäsi helpottaa sen seuraamista, mikä myy ja mikä ei.

Löydät lisätietoja siitä, kuinka helppoa on käyttää Sirvoyta ja Stripeä yhdessä käteviin, täysin integroituihin henkilökohtaisiin maksuihin, Stripe Terminal -tukiartikkelistamme tai ottamalla yhteyttä tukitiimiimme.