Erbjud en ny smidig betalningsupplevelse med Sirvoy och Stripe

June 27, 2023, 02:24 PM EDT

Trots den snabba tillväxten inom e-handeln sker fortfarande mer än 90% av alla köp på plats. Därför har många verksamheter den senaste tiden förbättrat sina lösningar för att göra betalningar i fysisk miljö ännu smidigare. Att ta emot personliga betalningar på plats öppnar stora möjligheter, men det innebär också en rad utmaningar, bland annat behovet av att integrera online- och offlinebetalningssystem.

För att hjälpa dig att övervinna dessa utmaningar samarbetar vi med Stripe för att erbjuda personliga betalningar med Stripe Terminal. Med Stripe Terminal kan du hantera personliga betalningar med färdigcertifierade kortterminaler som är redo att tas i bruk direkt, så att du kan börja ta emot betalningar på en gång.

Terminalen är helt integrerad med Sirvoys system, vilket gör det enkelt att stämma av transaktioner online och offline – ingen tidskrävande manuell avstämning behövs. En samlad bild av all försäljning gör det enkelt att se vad som säljer och vad som inte gör det.

Lär dig mer om hur enkelt det är att använda Sirvoy och Stripe tillsammans för bekväma, helt integrerade personliga betalningar genom att läsa vår supportartikel om Stripe Terminal eller kontakta vårt supportteam.