Bied een echte omnichannel-ervaring met Sirvoy en Stripe

June 27, 2023, 02:20 PM EDT

Zelfs met de enorme groei van e-commerce gebeurt meer dan 90% van de aankopen nog steeds persoonlijk. Daarom hebben tal van bedrijven onlangs hun oplossingen uitgebreid om persoonlijke betalingen te stroomlijnen. Maar terwijl het accepteren van persoonlijke betalingen enorme kansen biedt, brengt het ook zijn eigen uitdagingen met zich mee, waaronder de noodzaak om online en offline betalingssystemen te integreren, en meer.

Om u te helpen deze uitdagingen te overwinnen, werken we samen met Stripe om persoonlijke betalingen met Stripe Terminal aan te bieden. Met de terminal kunt u persoonlijke betalingen afhandelen met vooraf gecertificeerde kaartlezers die direct klaar voor gebruik zijn, zodat u meteen kunt beginnen met het accepteren van betalingen.

Terminal is volledig geïntegreerd met het Sirvoy-platform, waarmee u uw online en offline transacties eenvoudig kunt afstemmen – er is geen tijdrovende handmatige afstemming vereist. Een uniform overzicht van al uw verkopen maakt het eenvoudig om bij te houden wat er verkocht wordt en wat niet.

Ontdek hoe eenvoudig het is om Sirvoy en Stripe samen te gebruiken voor gemakkelijke, volledig geïntegreerde persoonlijke betalingen, door ons Stripe Terminal-ondersteuningsartikel te bezoeken of door contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.