Twee nieuwe manieren om hordes gretige internationale reizigers te verwelkomen

May 22, 2023, 10:51 AM EDT

De horeca verandert voortdurend, maar Sirvoy maakt het gemakkelijk om uw hotel up-to-date te houden met de laatste ontwikkelingen en trends in de branche. 

Hier zijn twee nieuwe hulpmiddelen om uw doelgroep gemakkelijk te bereiken.

BookVisit Connection

Met trots kondigen wij de release aan van een nieuwe, meer robuuste verbinding met Citybreak partners (Visit Group) via BookVisit. Deze verbinding zal de huidige Easy Access verbinding met CityBreak vervangen. 

Koppel uw Sirvoy en BookVisit accounts om hun boekingsengine en verbindingen met populaire boekingskanalen te gebruiken.

Nieuwe kanalen beschikbaar via BookVisit:

  • Global Distribution Systems (GDS) – GDS zijn wereldwijde reserveringssystemen die hotels rechtstreeks verbinden met reisbureaus en een grotere vraag naar uw hotel genereren. Onze verbinding met BookVisit brengt ‘s werelds drie grootste GDS’en binnen handbereik; Sabre, Amadeus en Travelport.
  • Despegar – Een van de populairste boekingskanalen van Latijns-Amerika. Latijns-Amerikaanse reizigers reizen meestal binnen de regio, maar er is een groeiende vraag naar verre reizen naar steden als New York, Parijs, Madrid en Las Vegas.1 Despegar is een bron van onschatbare waarde om in contact te komen met deze grote markt.
  • Hotelzon – Een boekingskanaal dat expliciet gericht is op zakenreizigers. Gebruik het om in contact te komen met de bijna 460 miljoen mensen die elk jaar voor zaken reizen2
  • Hotelbeds – De grootste beddenbank ter wereld; een groothandel die uw accommodatie verbindt met reisbureaus, touroperators, luchtvaartmaatschappijen en loyaliteitsprogramma’s.
  • Hotel Reservation Service (HRS) – Een van de top drie hotelportalen in Europa.

GoTo HUB Aansluiting

Met de nieuwste iCal-verbinding van Sirvoy kunt u beschikbaarheids- en boekingsinformatie synchroniseren met GoTo HUB-een snel groeiend platform in Zweden en Noorwegen waar reizigers, bestemmingen, hotels en aanbieders van activiteiten met elkaar in contact komen en hun producten en diensten met elkaar delen.

Referenties:

  1. Expedia Groep (De 5 belangrijkste trends van Latijns-Amerikaanse reizigers, 2022)
  2. Zippia (25+ Essential Business Travel Statistics : Hoeveel besteden bedrijven aan zakenreizen?, 2023)