Två nya möjligheter att välkomna mängder av ivriga internationella gäster

May 22, 2023, 10:51 AM EDT

Hotellbranschen är i ständig förändring, men Sirvoy gör det enkelt att hålla din verksamhet uppdaterad med de senaste framstegen och trenderna. 

Här är två nya verktyg som gör det lättare för dig att nå din målgrupp.

BookVisit-koppling

Vi är glada att kunna presentera en ny, mer robust anslutning till Citybreakpartners (Visit Group) via BookVisit. Denna anslutning kommer att ersätta den nuvarande Easy Access-anslutningen till Citybreak. 

Anslut dina Sirvoy- och BookVisitkonton och dra nytta av BookVisits bokningsmotor och kopplingar till populära bokningskanaler. 

Nya kanaler tillgängliga genom BookVisit:

  • Global Distribution Systems (GDS ) – GDS är globala bokningssystem som kopplar hotell direkt till resebyråer och skapar ökad efterfrågan för ditt hotell. Vår anslutning till BookVisit gör att du har världens tre största GDS inom räckhåll: Sabre, Amadeus och Travelport.
  • Despegar – En av Latinamerikas mest populära bokningskanaler. Resenärer i Latinamerika tenderar att resa inom sin region, men det finns ett växande intresse för längre resor till städer som New York, Paris, Madrid och Las Vegas.1 Despegar är en ovärderlig resurs för att få kontakt med denna stora marknad.
  • Hotelzon – En bokningskanal som riktar sig specifikt till affärsresenärer. Använd den för att komma i kontakt med de nästan 460 miljoner människor som reser i affärer varje år 2
  • Hotelbeds – Världens största “bed bank” som kopplar ditt boende till resebyråer, researrangörer, flygbolag och förmånsprogram.
  • Hotel Reservation Service (HRS) – En av de tre största hotellportalerna i Europa.

GoTo HUB-anslutning

Sirvoys senaste iCal-anslutning gör att du kan synkronisera tillgänglighets- och bokningsinformation med GoTo HUB. En snabbt växande plattform i Sverige och Norge där resenärer, regioner, hotell och upplevelseleverantörer ansluter och delar sina produkter och tjänster med varandra.

Referenser:

  1. Expedia Group (The 5 Key Trends of Latin American Travelers, 2022)
  2. Zippia (25+ Essential Business Travel Statistics : How Much Do Companies Spend On Business Travel, 2023)