To nye måter å ønske ivrige internasjonale reisende velkommen på

May 22, 2023, 11:51 AM EDT

Hotellbransjen er i stadig endring, men Sirvoy gjør det enkelt å holde hotellet ditt oppdatert med de siste utviklingene og trendene i bransjen. 

Her er to nye verktøy for å nå målgruppen din på en enkel måte.

BookVisit-tilkobling

Vi er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av en ny og mer robust tilkobling til Citybreak-partnere (Visit Group) via BookVisit. Denne tilkoblingen vil erstatte den nåværende Easy Access-tilkoblingen til CityBreak. 

Koble din Sirvoy- og BookVisit-konto sammen for å bruke deres bookingmotor og få tilgang til deres populære salgskanaler.

Nye salgskanaler tilgjengelig gjennom BookVisit:

  • Global Distribution Systems (GDS) – GDS er verdensomspennende reservasjonssystemer som kobler hoteller direkte til reisebyråer og øker etterspørselen etter hotellet ditt. Vår forbindelse med BookVisit gir deg tilgang til de tre største GDS-ene i verden: Sabre, Amadeus og Travelport.
  • Despegar – En av Latin-Amerikas mest etterspurte salgskanaler. Reisende fra Latin-Amerika har en tendens til å reise innenfor regionen, men det finnes en økende interesse for lengre reiser til byer som New York, Paris, Madrid og Las Vegas.1 Despegar er en uvurderlig ressurs for å komme i kontakt med dette store markedet.
  • Hotelzon – En salgskanal rettet eksplisitt mot forretningsreisende. Bruk den til å komme i kontakt med de nesten 460 millioner menneskene som er på forretningsreise hvert år2
  • Hotelbeds – Verdens største database for hoteller; en distributør som kobler overnattingssteder til reisebyråer, turoperatører, flyselskaper og bonusprogrammer.
  • Hotel Reservation Service (HRS) – En av de tre beste hotellportalene i Europa.

GoTo HUB-tilkobling

Sirvoys nyeste iCal-tilkobling gir deg mulighet til å synkronisere tilgjengelighet og bookinginformasjon med GoTo HUB – en raskt voksende plattform i Sverige og Norge der reisende, destinasjoner, hoteller og leverandører av aktiviteter kobler seg sammen og deler sine produkter og tjenester med hverandre.

Referanser:

  1. Expedia Group (The 5 Key Trends of Latin American Traveler, 2022)
  2. Zippia (25+ Essential Business Travel Statistics : How Much Do Companies Spend On Business Travel, 2023)