To nye måder at byde masser af ivrige internationale rejsende velkommen på

May 22, 2023, 10:57 AM EDT

Hotel- og restaurationsbranchen er i konstant forandring, men Sirvoy gør det nemt at holde dit hotel opdateret med de seneste udviklinger og trends i branchen. 

Her er to nye værktøjer, der gør det nemt at nå ud til din målgruppe.

BookVisit forbindelse

Vi er stolte af at kunne annoncere udgivelsen af en ny og bedre forbindelse til Citybreak-partnere (Visit Group) via BookVisit. Denne forbindelse kommer til at erstatte den nuværende Easy Access-forbindelse til CityBreak. 

Tilslut dine Sirvoy- og BookVisit-konti for at bruge deres reservationsformular og for at få adgang til populære reservationskanaler.

Nye kanaler tilgængelige via BookVisit:

  • Global Distribution Systems (GDS) – GDS er globale reservationssystemer, der forbinder hoteller direkte med rejsebureauer og genererer øget efterspørgsel efter dit hotel. Vores forbindelse med BookVisit giver dig adgang til verdens tre største GDS’er: Sabre, Amadeus og Travelport.
  • Despegar – En af Latinamerikas mest populære reservationskanaler. Latinamerikanske rejsende plejer for det meste at rejse inden for regionen, men der er en voksende appetit på længere rejser til byer som New York, Paris, Madrid og Las Vegas.1 Despegar er en uvurderlig ressource for at få kontakt med dette store marked.
  • Hotelzon – En reservationskanal, der decideret henvender sig til forretningsrejsende. Brug den til at nå ud til de knap 460 millioner, der tager på forretningsrejse hvert år2
  • Hotelbeds – Verdens største database for hoteller; en distributør, der forbinder overnatningssteder med rejsebureauer, rejsearrangører, flyselskaber og loyalitetsprogrammer.
  • Hotel Reservation Service (HRS) – En af de tre bedste hotelportaler i Europa.

GoTo HUB-forbindelse

Sirvoys seneste iCal-forbindelse giver dig mulighed for at synkronisere tilgængeligheds- og reservationsoplysninger med GoTo HUB– en hurtigt voksende platform i Sverige og Norge, hvor rejsende, destinationer, hoteller og aktivitetsudbydere forbinder og deler deres produkter og tjenester med hinanden.

Referencer:

  1. Expedia Group (The 5 Key Trends of Latin American Travelers, 2022)
  2. Zippia (25+ Essential Business Travel Statistics : How Much Do Companies Spend On Business Travel, 2023)