Kaksi uutta tapaa toivottaa kansainväliset matkustajat tervetulleiksi.

May 22, 2023, 10:51 AM EDT

Vieraanvaraisuusala muuttuu jatkuvasti, mutta Sirvoyn avulla hotellia on helppo pitää viimeisimpien edistysaskelien ja trendien tasalla. 

Tässä on kaksi uutta työkalua, joiden avulla tavoitat helposti kohdemarkkinasi.

BookVisit-yhteys

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa uuden, entistä vakaamman yhteyden Citybreak-kumppaneihin (Visit Group) BookVisitin kautta. Tämä yhteys korvaa nykyisen Easy Access -yhteyden CityBreakiin. 

Yhdistä Sirvoy- ja BookVisit-tilisi käyttääksesi BookVisitin varausjärjestelmää ja yhteyksiä suosittuihin varauskanaviin.

Uusia jakelukanavia saatavilla BookVisitin kautta:

  • Global Distribution System (GDS) – GDS-järjestelmät ovat maailmanlaajuisia varausjärjestelmiä, jotka yhdistävät hotellit suoraan matkatoimistoihin ja lisäävät hotellisi kysyntää. Yhteytemme BookVisitiin tuo ulottuvillesi maailman kolme suurinta GDS-järjestelmää: Sabre, Amadeus ja Travelport.
  • Despegar – Yksi Latinalaisen Amerikan suosituimmista varauskanavista. Latinalaisen Amerikan matkailijat matkustavat yleensä alueen sisällä, mutta yhä useammat haluavat tehdä pidempiä matkoja New Yorkin, Pariisin, Madridin ja Las Vegasin kaltaisiin kaupunkeihin.1 Despegar on korvaamaton resurssi, jonka avulla he voivat luoda yhteyksiä näihin suuriin markkinoihin.
  • Hotelzon – Varauskanava, joka on suunnattu nimenomaan liikematkustajille. Ota sen avulla yhteys lähes 460 miljoonaan vuosittain työmatkalla olevaan matkustajaan2.
  • Hotelbeds – Maailman suurin petipankki; tukkumyyjä, joka yhdistää majoituksesi matkatoimistoihin, matkanjärjestäjiin, lentoyhtiöihin ja kanta-asiakasohjelmiin.
  • Hotel Reservation Service (HRS) – Yksi Euroopan kolmesta suurimmasta hotelliportaalista.

GoTo HUB-yhteys

Sirvoyn uusimman iCal-yhteyden avulla voit synkronoida saatavuus- ja varaustiedot GoTo HUB:in kanssa, joka on nopeasti kasvava alusta Ruotsissa ja Norjassa, jossa matkailijat, matkakohteet, hotellit ja aktiviteettien tarjoajat tulevat yhteen ja jakavat tuotteitaan ja palveluitaan keskenään.

Viitteet:

  1. Expedia Group (The 5 Key Trends of Latin American Travelers, 2022)
  2. Zippia (25+ Essential Business Travel Statistics : How Much Do Companies Spend On Business Travel, 2023)