Twee nieuwe Sirvoy-functies stimuleren wereldwijde boekingen en bieden meer prijscontrole

February 09, 2023, 10:45 PM EST

2023 wordt een jaar met veel gasten uit het buitenland. De grenzen zijn aan het openen en het internationale toerisme zal naar verwachting het niveau van voor de pandemie bereiken.1

Hoe helpt Sirvoy u om wereldreizigers tevreden te stellen en aan te trekken?

Voorheen betekende internationale gasten unieke betalingsuitdagingen; misschien was je bezorgt over de vraag: “Kan ik betalen met WeChat?” of “Zou een bankoverschrijving ok zijn?” 

Elke regio heeft zijn favoriete betaalmethode en het was een strijd voor zowel accommodatieverstrekkers als hun gasten om een methode te vinden die voor elkaar werkte. Gelukkig is dit geen probleem meer voor Sirvoy-gebruikers.

Implementeer vandaag nog 45+ nieuwe Stripe-betaalmethoden voor uw gasten

Activeer Stripe-integratie en uw gasten hebben toegang tot een enorme bibliotheek met betaalmethoden. Populaire regionale opties en beproefde internationale opties zijn allemaal beschikbaar in uw boekingssysteem met Stripe Checkout.

De lijst met Stripe-betaalmethoden is volledig en omvat:

  • creditcards
  • Bank debet
  • Bank redirects
  • Bankoverschrijvingen
  • Koop nu, betaal later
  • Realtime betalingen
  • Betaalvouchers
  • Digitale portemonnees

Betalen wordt een fluitje van een cent met de favoriete manier van betalen van uw gast, waardoor hun tevredenheid toeneemt en herhalingsbezoeken worden gestimuleerd. 

Probeer OBP voor Booking.com. Krijg meer controle, meer winst

Op bezetting gebaseerde prijzen voor Booking.com is nu mogelijk! OBP helpt de inkomsten van gastgroepen van elke omvang te maximaliseren. Deze functie maakt het nog eenvoudiger om de exacte prijs van een eenheid in te stellen, afhankelijk van het aantal gasten dat er verblijft. 

Voorheen vereiste het specificeren van de exacte prijs voor verschillende aantallen gasten het maken van soms ingewikkelde instellingen op zowel Booking.com als Sirvoy. Maar met OBP kunt u met slechts een paar klikken in Sirvoy een exacte prijs geven voor maximaal 49 gasten.

De flexibele prijzen die u in Sirvoy instelt, zijn automatisch van toepassing op Booking.com.

Met deze nieuwe functie is het belangrijk om uw instellingen tussen Booking.com en Sirvoy te synchroniseren. Maar maak je geen zorgen, het is een gemakkelijke aanpassing. U kunt alle details vinden in ons artikel “Sirvoy verbinden met Booking.com.” 

Hoe u de primeur krijgt over Sirvoy-nieuws, innovatie en updates

We voegen altijd meer waarde en meer functies toe aan Sirvoy. Zelfs wij vinden het moeilijk om bij te blijven!

Om alle details rechtstreeks in uw inbox te ontvangen, kunt u zich bovenaan de Sirvoy-blog inschrijven voor onze nieuwsbrief .

Referenties:

1. World Tourism Organization (Tourism Set to Return to Pre-Pandemic Levels in Some Regions in 2023, 2023)