To nye Sirvoy-funktioner øger internationale reservationer og giver mere kontrol over priserne

February 09, 2023, 10:43 PM EST

2023 bliver et år, hvor det kommer til at vrimle med internationale gæster. Grænserne er ved at blive genåbnet, og international turisme forventes at nå næsten op på niveauet fra før pandemien.1

Hvordan kan Sirvoy hjælpe dig med at tiltrække disse internationale gæster og imødekomme deres ønsker?

Tidligere var internationale gæster ofte ensbetydende med betalingsudfordringer, såsom dem der spurgte: “Kan jeg betale med WeChat?” eller “Er en bankoverførsel i orden?” 

Hvert område har selvfølgelig sin foretrukne betalingsmetode, og det var ofte en udfordring for både overnatningsudbydere og deres gæster at finde en løsning, der virkede for begge parter. Heldigvis er dette ikke længere et problem for Sirvoy-brugere.

Giv nu dine gæster adgang til mere end 45 Stripe-betalingsmetoder

Ved at aktivere  Stripe-integrationen får dine gæster adgang til et stort udvalg af betalingsmetoder. Både populære regionale samt gennemprøvede internationale betalingsmuligheder vil derved være tilgængelige i din reservationsformular via Stripe Checkout.

Listen over Stripe-betalingsmetoder er lang og omfatter:

  • Kreditkort
  • Betalingsserviceordninger
  • Bankomdirigeringer
  • Bankoverførsler
  • Køb nu, betal senere
  • Realtidsbetalinger
  • Værdikuponer
  • Digitale tegnebøger

Gæsterne kan således gnidningsløst bruge deres foretrukne betalingsmetode, hvilket øger deres tilfredshed og antallet af gentagne besøg. 

Prøv OBP for Booking.com: Øget kontrol og større overskud

Priser baseret på antallet af gæster (OBP) for Booking.com er nu endelig klar! OBP hjælper med at optimere indtægterne fra gæstegrupper i alle størrelser. Denne funktion gør det endnu nemmere at fastsætte den nøjagtige pris for en enhed afhængigt af hvor mange gæster, der overnatter i den. 

For at angive den nøjagtige pris for mange forskellige antal gæster krævede det tidligere at man måtte tilpasse indstillingerne på både Booking.com og i Sirvoy. Men med OBP kan du nu give nøjagtige priser for op til 49 personer med kun få klik i Sirvoy.

De fleksible priser, du opretter i Sirvoy, kommer automatisk også til at gælde i Booking.com.

Med denne nye funktion er det vigtigt, at du synkroniserer indstillinger for Booking.com og Sirvoy. Men bare rolig, det er nemt nok. Du kan se alle detaljerne i vores artikel “Forbindelse til Booking.com.” 

Sådan får du alle nyheder om de seneste udviklinger og opdateringer fra Sirvoy

Vi tilføjer hele tiden flere funktioner i Sirvoy så du for mere for pengene. Selv vi har svært ved at følge med!

For at få alle detaljerne med kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev øverst på Sirvoy-bloggen så du får det sendt direkte til din indbakke.

Referencer:

1. World Tourism Organization (Tourism Set to Return to Pre-Pandemic Levels in Some Regions in 2023, 2023)