To nye Sirvoy-funksjoner øker muligheten for flere internasjonale bookinger og gir mer kontroll over prisene

February 09, 2023, 11:10 PM EST

2023 blir et år med mange internasjonale gjester. Grensene åpner opp igjen og internasjonal turisme anslås å nå et nivå opp mot det det var før pandemien.1

Hvordan hjelper Sirvoy deg med å tiltrekke gjester fra hele verden og imøtekomme deres ønsker?

Tidligere kunne internasjonale gjester gi deg unike utfordringer på betalingsfronten. Har du også gruet deg til å høre «Kan jeg betale med WeChat?» eller «Går det greit med bankoverføring?» 

Hvert område har sin foretrukne betalingsmetode, og det var en slit for både overnattingsleverandører og deres gjester å finne en metode som fungerte for begge to. Heldigvis trenger ikke Sirvoy-brukere å bekymre seg for dette lenger.

Aktiver over 45 nye Stripe-betalingsmetoder for gjestene dine i dag

Aktiver Stripe-integrasjon, og gjestene dine vil ha tilgang til et enormt utvalg av betalingsmetoder. Både populære regionale alternativer og de beste internasjonale alternativene vil være tilgjengelige i bookingmotoren din ved hjelp av Stripe Checkout.

Listen over Stripe-betalingsmetoder er lang og inkluderer:

  • Kredittkort
  • Bankbelastninger
  • Bankomdirigeringer
  • Bankoverføringer
  • Kjøp nå, betal senere
  • Sanntidsbetalinger
  • Kuponger
  • Digitale lommebøker

Når det er lekende lett for gjestene dine å betale på sin foretrukne måte, vil det bidra til mer fornøyde gjester og øke sjansen for gjentatte besøk. 

Prøv priser basert på antall gjester for Booking.com. Få mer kontroll og større fortjeneste

Priser basert på antall gjester (OBP) for Booking.com er nå klar til bruk! OBP hjelper til med å maksimere inntektene alt etter hvor mange gjester som kommer. Ved hjelp av denne funksjonen kan du angi den eksakte prisen for en enhet avhengig av valgt antall gjester. 

Tidligere var det nødvendig å balansere innstillinger både i Booking.com og i Sirvoy for å få riktig pris i henhold til antall gjester. Men med OBP kan du angi den eksakte prisen for opptil 49 gjester. Og det krever bare noen få klikk i Sirvoy.

De variable prisene du legger til i Sirvoy vil automatisk gjelde for Booking.com.

Med denne nye funksjonen er det viktig å synkronisere innstillingene dine mellom Booking.com og Sirvoy. Men det er ikke noe å stresse over. Det er enkelt å justere. Du finner alle detaljene i artikkelen «Koble Sirvoy til Booking.com». 

Hvordan du holder deg oppdatert på nyheter, innovasjoner og oppdateringer fra Sirvoy

Vi legger stadig vekk til flere funksjoner til Sirvoy slik at du får mer for pengene. Til og med vi synes det er vanskelig å følge med til tider!

For å få alt levert rett til innboksen din, meld deg på vårt nyhetsbrev øverst i Sirvoy-bloggen.

Referanser:

1. World Tourism Organization (Tourism Set to Return to Pre-Pandemic Levels in Some Regions in 2023, 2023)