Uutta elokuussa 2022

September 05, 2022, 06:17 PM EDT

Elokuu oli meille Sirvoyssa toiminnan täyteinen, ja tiedämme että sama pitää paikkaansa myös monista hotellinpitäjistä. Meillä on ilo kertoa joistakin tämän kuun merkittävimmistä saavutuksistamme – erityisesti uusista ominaisuuksistamme, jotka tuovat entistä enemmän lisäarvoa majoituksellesi.

Uusi Airbnb-yhteys

Airbnb:n toiminnallisuuden lisääminen on ollut yksi yleisimmistä pyynnöistä tiimillemme. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että monipuolisempi Airbnb-yhteys julkaistiin tässä kuussa!

Tästä lähtien Airbnb ja Sirvoy on linkitetty REST API -nimisen yhteystyypin kautta. Tämä täysimittainen yhteys tarjoaa välittömän saatavuuden synkronoinnin, täydelliset vierastiedot ja paljon muuta. 

Tämän uuden ominaisuuden julkaisu on otettu todella hyvin vastaan, ja Airbnb:stä on nopeasti tullut yksi suosituimmista kanavayhteyksistämme.

Ajan myötä poistamme Airbnb:n vanhan yhteystyypin käytöstä, joten jos et ole vielä vaihtanut Airbnb-yhteyttäsi REST API:hen – nyt on hyvä aika tehdä niin! Ota meihin vapaasti yhteyttä saadaksesi apua. Tukitiimimme auttaa sinua mielellään. 

Campcation-yhteys

Campcation – pohjoismaiden suurin leirintäalueiden ja pystytyspaikkojen varaussivusto on Sirvoyn uusin yhteys! 

Vuonna 2020 perustetun Campcationin suosio on kasvanut valtavasti, ja se on ohjannut tuhansia varauksia yli 500:aan yhdistettyyn majoitukseen. Koska he ovat tehneet kaiken tämän vain kahdessa vuodessa, kuvittele kuinka monta vierailijaa he voivat tuoda majoituksellesi nyt ja tulevaisuudessa.

Hyödynnä heidän suurta pohjoismaista käyttäjäkuntaa yhdistämällä Sirvoy- ja Campcation-tilisi.

Uudet kielet ja ominaisuudet

Tässä on joitain muita tämän kuun lisäyksiä Sirvoyhin, joista haluamme kertoa:

  • Kroatian kielen tuki varausmoottoreille, laskuille ja verkkosivurakentajalle. Tämä lisäys nostaa näiden ominaisuuksien tuetut kielet yhteensä huikeisiin 29 kieleen!
  • Parannukset laskutustoiminnon ominaisuuksiin. Nyt voit lähettää laskuja sähköpostitse ja lisätä laskurivejä heti luomisen yhteydessä. Lisäksi järjestelmä ilmoittaa sinulle kirjanpitoraportteja käsiteltäessä, jos tilikartta-asetuksista puuttuu tilejä.

Kuten aina, kiitos, että autat meitä jatkamaan Sirvoyn parantamista. Palautteesi on meille arvokasta, joten, jatka sen antamista!