Nytt i august 2022

September 05, 2022, 06:21 PM EDT

August har vært en aktiv måned for oss i Sirvoy, en følelse vi vet at mange hotelleiere deler. Vi gleder oss til å fortelle deg om noen av våre viktigste prestasjoner denne måneden – spesielt våre nye funksjoner som er til nytte for overnattingsvirksomheten din.

Ny Airbnb-tilkobling

Økt Airbnb-funksjonalitet har vært en av de vanligste forespørslene til teamet vårt. Vi gleder oss over å kunne informere om at en forbedret kobling til Airbnb med mange nye funksjoner ble lansert denne måneden!

Fra nå av er Airbnb og Sirvoy koblet sammen gjennom en tilkoblingstype kalt REST API. Ved hjelp av denne tilkoblingen er det mulig å synkronisere tilgjengeligheten umiddelbart, få fullstendig gjesteinformasjon og mye mer for hver booking. 

Lanseringen av denne nye funksjonen har blitt utrolig godt mottatt, og Airbnb har raskt blitt en av våre mest populære salgskanaltilkoblinger.

Over tid skal vi fase ut den gamle tilkoblingstypen for Airbnb, så dersom du ennå ikke har byttet Airbnb-tilkoblingen din til REST API– har du muligheten nå! Ta gjerne kontakt med oss for å få hjelp, supportteamet vårt hjelper deg gjerne. 

Campcation tilkobling

Campcation – den største bookingsiden for campingplasser og plasser i Norden er den nyeste tilkoblingen i Sirvoy! 

Campcation ble grunnlagt i 2020 og har allerede blitt veldig populær. Tusenvis av bookinger har allerede blitt sendt til mer enn 500 tilknyttede eiendommer. Siden de har klart alt dette på bare to år, så kan du tenke deg hvor mange besøkende de kan sende i din retning både nå og i fremtiden.

Få tilgang til deres enorme brukerbase av nordiske naturentusiaster ved å koble sammen Sirvoy- og Campcation-kontoene dine.

Nye språk og funksjoner

Her er noen av de andre nye funksjonene i Sirvoy vi er stolte over å kunne presentere denne måneden:

  • Kroatisk språkstøtte for bookingmotoren, fakturaer og nettsidebyggeren. Med dette øker vi antallet over støttede språk for disse funksjonene til svimlende 29 språk!
  • Små men nyttige forbedringer av faktureringsfunksjonen. Nå kan du sende en faktura via e-post i det du oppretter den og du kan legge til ekstra rader umiddelbart. Systemet vil også varsle deg når du eksporterer regnskapsrapporter dersom det mangler kontoer i “Kontoplanen for regnskapet”.

Tusen takk for at du hjelper oss til å fortsette å forbedre Sirvoy. Vi setter veldig stor pris på dine tilbakemeldinger, så fortsett gjerne med det!