Nyt i august 2022

September 05, 2022, 06:17 PM EDT

Vi må nok sige at august har været en hvirvelvind af aktivitet for os her i Sirvoy, og vi ved, at mange af jer hotelejere sikkert har haft det på samme måde. Vi er virkelig glade for at kunne fortælle dig lidt om noget af det vi har opnået i denne måned – især vores nye funktioner, som vil være til gavn for din overnatningsvirksomhed.

Ny Airbnb-forbindelse

Øget Airbnb-funktionalitet er noget af det vores team har fået flest anmodninger om. Vi er derfor begejstrede for at kunne meddele at vi i denne måned har lanceret en ny og forbedret Airbnb-forbindelse!

Fra nu af er Airbnb og Sirvoy forbundet via en forbindelsestype der kaldes for REST API. Denne forbindelse gør det muligt ved hver reservation at få øjeblikkelig synkronisering af tilgængelighed, fuldstændig information om gæsterne og meget mere. 

Lanceringen af denne nye funktion er blevet fantastisk godt modtaget, og Airbnb er hurtigt blevet en af vores mest populære kanalforbindelser.

Med tiden vil vi udfase den gamle forbindelsestype for Airbnb, så hvis du endnu ikke har skiftet din Airbnb-forbindelse til REST API– så er det et godt tidspunkt at gøre det nu! Du er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for hjælp, vores supportteam vil med glæde hjælpe dig med at få det sat op. 

Campcation forbindelse

Campcation – Nordens største bookingside for campingpladser og teltpladser er den seneste forbindelse i Sirvoy! 

Campcation, der blev grundlagt i 2020, er steget i popularitet og har sendt tusindvis af reservationer ud til de mere end 500 forbundne campingpladser. Det er noget af en bedrift og alt det på kun to år, så du kan forestille dig, hvor mange besøgende de vil kunne henvise til dig både nu og i fremtiden.

Få adgang til deres mange brugere og nordiske naturentusiaster ved at forbinde dine Sirvoy- og Campcation-konti.

Nye sprog og funktioner

Her er nogle af de andre nye tilføjelser til Sirvoy, vi er mest stolte af denne måned:

  • Kroatisk sprogunderstøttelse til bookingmotoren, fakturaer og hjemmesidebyggeren. Denne tilføjelse bringer det samlede antal af understøttede sprog for disse funktioner op på hele 29 sprog!
  • Små men nyttige forbedringer af faktureringsfunktionen. Nu kan du sende en faktura via email og tilføje rækker med det samme ved oprettelsen. Systemet giver dig nu også besked når du eksporterer regnskabsrapporter, hvis der mangler konti i indstillingen “Oversigt over konti”.

Som altid, vil vi gerne takke dig for at du hjælper os med fortsat at forbedre Sirvoy. Vi værdsætter virkelig din feedback, så bliv endelig ved med at komme med kommentarer.