Nieuw in augustus 2022

September 05, 2022, 06:17 PM EDT

Augustus was een wervelwind van activiteit voor ons bij Sirvoy, een gevoel dat veel hoteliers delen. We zijn verheugd u te kunnen vertellen over enkele van onze belangrijkste prestaties deze maand, met name onze nieuwe functies die nog meer waarde opleveren voor uw accommodatiebedrijf.

Nieuwe Airbnb-verbinding

Verhoogde Airbnb-functionaliteit is een van de meest voorkomende verzoeken aan ons team. We zijn blij te kunnen zeggen dat er deze maand een feature-rijkere Airbnb-verbinding is gelanceerd!

Vanaf nu zijn Airbnb en Sirvoy met elkaar verbonden via een verbindingstype genaamd REST API. Deze volwaardige verbinding biedt directe beschikbaarheidssynchronisatie, volledige gastinformatie en meer voor elke boeking. 

De lancering van deze nieuwe functie is verbazingwekkend goed ontvangen en Airbnb is snel een van onze populairste kanaalverbindingen geworden.

Na verloop van tijd zullen we het oude verbindingstype voor Airbnb uitfaseren, dus als je jouw Airbnb-verbinding nog niet hebt overgezet naar REST API, dan is dit een goed moment! Neem gerust contact met ons op voor hulp, ons support team helpt u graag verder. 

Verbinding met Campcation

Campcation – de grootste boekingssite voor campings en staanplaatsen in Scandinavië is de nieuwste verbinding in Sirvoy! 

Campcation, opgericht in 2020, is enorm populair geworden en heeft duizenden boekingen naar meer dan 500 verbonden accommodaties geleid. Aangezien ze dat allemaal in slechts twee jaar tijd voor elkaar hebben gekregen, moet u zich eens voorstellen hoeveel bezoekers ze nu en in de toekomst naar uw eigendom kunnen leiden!

Maak gebruik van hun enorme gebruikersbestand van Noordse natuurliefhebbers door uw Sirvoy- en Campcation-accounts te koppelen.

Nieuwe talen en functies

Hier zijn enkele van de andere nieuwe toevoegingen aan Sirvoy waar we deze maand het meest trots op zijn:

  • Kroatische taalondersteuning voor boeking engines, facturen en de websitebouwer. Deze toevoeging brengt het totaal aantal ondersteunde talen voor die functies op maar liefst 29 talen!
  • Functies die het gebruik van de Facturatie module verbeteren. Nu kunt u een factuur via e-mail verzenden en tijden het maken van de factuur rijen toevoegen. Ook zal het systeem u tijdens het verwerken van boekhoudrapporten op de hoogte stellen als er grootboek rekeningen ontbreken in de instelling “Rekeningschema”.

Zoals altijd, bedankt dat je ons helpt Sirvoy te blijven verbeteren. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons – ga zo door!