Sirvoys utmerkelser kommer fra deg – tusen takk

May 17, 2022, 04:23 PM EDT

For fjerde året på rad har Sirvoy blitt kåret til markedsledende i sin kategori av Gartner Digital Markets! 

Men det stemmer egentlig ikke helt. Selv om Gartner samlet alt sammen (takk for det), så kommer utmerkelsen egentlig fra noen andre. 

Vår administrerende direktør rettet opp i det.

«Vi er begeistret over å bli sett på som en av verdens beste leverandører av software for reiselivsbransjen, men det som gjør dette enda mer spesielt for oss er at dere, våre kunder, hjelper oss til å komme oss dit. 
Du stoler på at vi vil hjelpe bedriftene dine og få dermed lidenskapen din til å lykkes. Takk for at du tror på oss og støtter oss like mye som vi jobber for å støtte deg.»

– Mats Persson, administrerende direktør i Sirvoy

Disse utmerkelsene kommer fra dere som er våre kunder og inkluderer Sirvoys 4,7 av 5-stjerners rangering på tvers av samtlige av Gartners digitale markeder (Capterra, GetApp og Software Advice).

Her er noen av anmeldelsene som dere la igjen om oss:

«Sirvoy er en integrert del av virksomheten min. Jeg kunne ikke drive min herberge uten det. Og som jeg nevnte ovenfor, er kundeservicen deres uten sidestykke. De har løst alle problemer jeg har hatt raskt og på en vennlig og profesjonell måte.»

– Roy N.

«Sirvoys bookingmotor som vi installerte på nettsiden vår er flott og lar kundene se hele kalenderen. Det ser ikke ut til at noen andre har mulighet til det. 

Og Sirvoys kundeservice hører etter og svarer tydelig på spørsmålene. 

Sirvoy er enkel og lett å jobbe med. Til syvende og sist – det er rimelig og verdt det.”

– Mitch

«Et par dager inn i den 14-dagers gratis prøveperioden ble jeg hekta. Oppsettet er smidig og enkelt å følge, og det er enkelt å integrere med nettsiden, salgskanaler og til en sikker online betalingstjeneste. 

Systemovervåkingen deres jobber hele tiden i bakgrunnen. Derfor har jeg noen ganger fått proaktiv hjelp før jeg i det hele tatt visste at jeg trengte det. Et slikt nivå av kundeservice oppleves sjelden.”

– Miriam

Til Roy, Mitch, Miriam og tusenvis av andre Sirvoyers: tusen takk for deres positive ord og for at dere hjelper oss med å forbedre oss og bygge opp Sirvoy. 

Om Gartner Digital Markets:

Gartner Digital Markets er en forretningsenhet fra Gartner som består av Capterra, GetApp, og Software Advice. Det er verdens fremste kanal for programvareleverandører for å komme i kontakt med kjøpere i markedet, gjennom forskning, anmeldelser og generering av potensielle kunder.

For mer informasjon, besøk https://www.gartner.com/en/digital-markets