Sirvoys udmærkelser er fra dig – tak

May 17, 2022, 04:21 PM EDT

Gartner Digital Markets har vurderet Sirvoy som en kategorileder for fjerde år i træk! 

Men du ved at – det er ikke helt korrekt. Gartner satte alt sammen (tak gutter), men anerkendelsen er virkelig fra en anden. 

Vores virksomhedsdirektør rettede det.

“Vi er begejstrede for at blive set som en af verdens førende udbydere af hotel software, men det, der gør dette specielt, er, at I, vores kunder, har sat os der. 
I stoler på, at vi hjælper jeres virksomheder, og jeres passioner med at få lykkedes. Tak fordi du tror på os og støtter os lige så meget, som vi stræber efter at støtte dig.”

– Mats Persson, Sirvoy Company Director

Disse udmærkelser er fra jer, vores kunder, inklusive Sirvoys 4,7 ud af 5-stjernede placering på tværs af alle tre Gartners digitale markeder (Capterra, GetApp og Software Advice).

Her er blot nogle af de anmeldelser, du har skrevet til os:

“Sirvoy er en integreret del af min forretning. Jeg kunne ikke drive mit hostel uden dem. Og som jeg nævnte ovenfor, er deres kundesupport uden sidestykke. De har løst alle problemer, jeg har haft hurtigt, med den største venlighed og professionalisme.”

– Roy N.

“Sirvoy booking platform integreret på vores hjemmeside er fantastisk og giver kunderne mulighed for at se hele tidsplanen. Ingen andre ser ud til at give dette. 

Og Sirvoys kundeservice er lydhør og besvarer spørgsmål klart. 

Sirvoy er enkelt og nemt at arbejde med. Og til sidst – rimeligt prissat og klart dét værd.”

– Mitch

“Et par dage inde i den 14-dages gratis prøveperiode, var jeg var hooked. Opsætningen er nem, enkel at følge og forbindes nemt til vores hjemmeside, kanaler og sikre online betalingsservices. 

Deres baggrundsovervågning er årvågen, og nogle gange har jeg modtaget proaktiv hjælp, før jeg overhovedet indså, at jeg havde brug for det. Dette niveau af omhu i kundeservice opleves sjældent.”

Miriam

Til Roy, Mitch, Miriam og vores tusindvis af andre Sirvoyers, tak for jeres positive ord og for at hjælpe os med at forbedre og gøre Sirvoy større. 

Om Gartner Digital Markets:

Gartner Digital Markets er en Gartner-forretningsenhed, der består af Capterra, GetApp og Software Advice. Det er verdens førende kilde til softwareleverandører til at forbinde med købere på markedet gennem research, anmeldelser og leadgenerering..

Besøg https://www.gartner.com/en/digital-markets for at få flere oplysninger