Sirvoy’s lofbetuigingen zijn van jou – bedankt

May 17, 2022, 04:20 PM EDT

Gartner Digital Markets heeft Sirvoy voor het vierde jaar op rij beoordeeld als categorieleider! 

Maar weet u, dat is niet helemaal correct. Gartner heeft alles in elkaar gezet (bedankt allemaal), maar de herkenning is echt van iemand anders. 

Onze bedrijfsleider corrigeert dit.

“We vinden het geweldig om gezien te worden als een van ‘s werelds beste leveranciers van horecasoftware, maar wat dit speciaal maakt, is dat jullie, onze klanten, ons daar hebben neergezet. 
U vertrouwt ons om uw bedrijven, uw passies, te helpen slagen. Bedankt dat je in ons gelooft en ons zo veel steunt in ons streven om jou te ondersteunen.”

-Mats Persson, Sirvoy Company Director

Deze lofbetuigingen zijn van u, onze klanten, inclusief Sirvoy’s 4,7 uit 5 sterren ranking in alle drie Gartner Digital Markets (Capterra, GetApp en Software Advice).

Hier zijn slechts enkele van de beoordelingen die u voor ons heeft achtergelaten:

“Sirvoy is een integraal onderdeel van mijn bedrijf. Zonder hen zou ik mijn hostel niet kunnen runnen. En, zoals ik hierboven al zei, hun klantenondersteuning is ongeëvenaard. Ze hebben elk probleem dat ik heb gehad snel opgelost, met de grootst mogelijke vriendelijkheid en professionaliteit.”

-Roy N.

“Het in onze website geïntegreerde Sirvoy-boekingsplatform is geweldig en stelt klanten in staat om de hele kalender te zien. Niemand anders lijkt dit te bieden. 

En de klantenservice van Sirvoy is responsief en beantwoordt vragen duidelijk. 

Sirvoy is eenvoudig en gemakkelijk om mee te werken. Eindelijk – redelijk geprijsd en de moeite waard.”

– Mitch

“Een paar dagen in de 14-daagse gratis proefperiode en ik was verslaafd. Het instellen gaat soepel, eenvoudig te volgen en gemakkelijk te koppelen aan onze website, kanalen en veilige online betalingsservice. 

Hun achtergrondmonitoring is waakzaam en soms heb ik proactieve hulp gekregen voordat ik me realiseerde dat ik het nodig had. Dit niveau van zorg in klantenservice wordt zelden ervaren.”

– Miriam

Aan Roy, Mitch, Miriam en onze duizenden andere Sirvoyers, bedankt voor jullie positieve woorden en voor het helpen verbeteren en groeien van Sirvoy. 

Over Gartner Digital Markets:

Gartner Digital Markets is een business unit van Gartner die bestaat uit Capterra, GetApp en Software Advice. Het is ‘s werelds belangrijkste bron voor softwareleveranciers om in contact te komen met in-market kopers, door middel van onderzoek, beoordelingen en het genereren van leads.

Ga voor meer informatie naar https://www.gartner.com/en/digital-markets