Sirvoyn tunnustukset ovat sinun ansiotasi – kiitos

May 17, 2022, 04:22 PM EDT

Gartner Digital Markets on arvioinut Sirvoyn kategoriajohtajaksi jo neljättä vuotta peräkkäin! 

Mutta, tämä ei ole koko totuus. Gartner kyllä kokosi kaiken yhteen (kiitos teille), mutta tunnustus on todellisuudessa joltakulta muulta. 

Eräs johtokuntamme jäsen selvensi asiaa.

”Olemme innoissamme, että meidät nähdään yhtenä maailman johtavista vieraanvaraisuusohjelmistojen toimittajista, mutta tästä tekee erityistä se, että sinä, asiakkaamme, ole tuonut meidät tähän pisteeseen. 
Luotat siihen että voimme auttaa tekemään yrityksestäsi menestyksekkään ja että voimme tukea sinua tavoitteittesi saavuttamisessa . Kiitos, että uskot meihin ja tuet meitä samassa määrin kuin me yritämme tukea sinua.”

-Mats Persson, Sirvoyn johtokunnan jäsen

Nämä tunnustukset ovat teiltä asiakkailtamme, mukaan lukien Sirvoyn 4,7/5 arvosana kaikilla kolmella Gartnerin Digital Markets kanavalla (Capterra, GetApp ja Software Advice).

Tässä on vain joitain arvosteluja, joita olette jättäneet meille:

“Sirvoy on olennainen osa liiketoimintaani. En pystyisi hoitamaan hostelliani ilman niitä. Ja kuten edellä mainitsin, heidän asiakaspalvelunsa on vertaansa vailla. He ovat ratkaisseet kaikki ongelmani nopeasti, erittäin ystävällisesti ja ammattitaidolla.”

– Roy N.

”Verkkosivullemme integroitu Sirvoy-varausalusta on loistava ja sen avulla asiakkaat näkevät koko aikataulun. Kukaan muu ei näytä tarjoavan tätä. 

Ja Sirvoyn asiakaspalvelu on nopeaa ja vastaa kysymyksiin selkeästi. 

Sirvoy on yksinkertainen ja sen kanssa on helppo työskennellä. Lopuksi – se on kohtuuhintainen ja hintansa arvoinen.”

– Mitch

“Muutaman päivän kuluttua 14 päivän ilmaisesta kokeilusta olin koukussa. Asennus on sujuvaa, helppo seurata ja linkittyy helposti verkkosivustollemme, kanaviin ja turvalliseen verkkomaksupalveluun. 

Heidän taustavalvontansa on valppaana, ja toisinaan olen saanut ennakoivaa apua ennen kuin olen edes tajunnut tarvitsevani sitä. Tämän tasoista huolenpitoa asiakaspalvelulta koetaan harvoin.”

– Miriam

Roylle, Mitchille, Miriamille ja tuhansille muille Sirvoyen käyttäjille, kiitos positiivisista sanoistasi ja siitä, että autat meitä parantamaan ja kasvattamaan Sirvoyta. 

Tietoja Gartner Digital Marketsista:

Gartner Digital Markets on Gartnerin liiketoimintayksikkö, joka koostuu Capterrasta, GetAppista ja Software Advicesta. Se on maailman johtavia lähteitä ohjelmistotoimittajien yhteydenpidolle ostoa harkitsevien ostajien kanssa, tutkimuksien, arvostelujen ja liidien luomisen avulla.

Lisätietoja on osoitteessa https://www.gartner.com/en/digital-markets