Uutta maaliskuussa 2022

March 31, 2022, 04:57 AM EDT

Arvostamme asiakkaidemme palautetta. Palautteesi saa meidät tekemään tuotteestamme sellaisen mitä tarvitset. Tässä kuussa haluamme korostaa hyödyllistä parannusta Sirvoyn ominaisuuksiin – parannukseen jonka palautteesi on auttanut luomaan.

Esivalitut huonetyypit ja yksiköt

Voit nyt valita etukäteen huonetyypin tai yksikön vieraille. Tämä vaihtoehto on käytettävissä varausmoottorin lisäasetuksissa.

Tämä ominaisuus mahdollistaa:

  • Linkkien luomisen varausmoottoriin, jossa esivalitut huonetyypit on jo täytetty kenttiin.
  • Valikoiman entistä tarkemman rajoittamisen ja yksittäisien yksikköjen esivalinnan.
  • Päivämäärien ja aikuisten lukumäärän esitäyttämisen sekä näiden arvojen syöttämisen manuaalisesti.

Katsotaanpa, kuinka tästä on hyötyä vieraillesi.

Linkkien luominen esivalittujen tuotteiden kanssa

Verkkosivustollasi voi olla kuvauksia eri huonetyypeistä. Oletetaan että jokaisen vieressä on painike joka ohjaa vieraasi varausmoottoriin.

Uusi ominaisuus mahdollistaa näille painikkeille huonetyypin esivalinnan. Näin oikea huonetyyppi on jo valittu, kun vieraasi avaa varausmoottorin. Tämä ominaisuus säästää heidän aikaansa ja lisää todennäköisyyttä että he suorittavat varausprosessin loppuun.

Yksittäisten yksiköiden esivalinta

Kuvitellaan, että sinulla on yksi tietyn tyyppinen yksikkö. Ehkä se erityisen hieno mökki, jonka vuokraat kausiluonteisesti, tai ainutlaatuinen deluxe-sviitti aamiaismajoituksessasi.

Uudella ominaisuudella voit esivalinnalla kaventaa valinnan sisältämään vain kyseisen yksikön.

Vinkki: Anna vieraiden valita yksikkö -asetus on ensin otettava käyttöön yksittäisten yksiköiden esivalintaa varten.Siirry kohtaan Varausmoottori -> Muokkaa -> Anna vieraiden valita yksikkö.

Ja paljon muuta

Olemme varmoja, että tämä parannus antaa vieraillesi entistä sujuvamman varauskokemuksen. Epäilemättä, se auttaa sinua kohdistamaan myyntiäsi tehokkaammin.

Tämä uusi ominaisuus lisää kasvavaan valikoimaamme tapoja esitäyttää arvoja varausmoottoriisi ja optimoida sen asetuksia tarpeidesi mukaan.