Nyt i marts 2022

March 31, 2022, 04:52 AM EDT

Vi værdsætter vores kunders røst. Dit input driver os til at gøre vores produkt til det, du har brug for, og mere til. I denne måned vil vi gerne fremhæve en nyttig forbedring af Sirvoys indstillinger, som din feedback har været med til at skabe.

Forudvalgte overnatningstyper og enheder

Du kan nu forudvælge en overnatningstype eller enhed til dine gæster. Denne mulighed er tilgængelig i de avancerede reservationsformulars indstillinger.

Denne funktion kan:

  • Oprette links til reservationsformularen med forudvalgte overnatningstyper.
  • Indsnævre valget endnu mere og forvælg en individuel enhed.
  • Inkluder forududfyldte datoer og antal voksne, eller vent på, at gæsten indtaster dem

Lad os se, hvordan dette er nyttigt for dine gæster.

På din hjemmeside kan du have beskrivelser af forskellige overnatningstyper. En knap, der ledsager hver af dem, leder sandsynligvis din gæst til reservationsformularen.

Vores nye funktion gør det muligt for disse knapper at forudvælge en overnatningstype. På den måde er den matchende overnatningsstype allerede valgt, når din gæst åbner reservationsformularen. Denne funktion sparer dem tid og øger deres chancer for at gennemføre reservationsprocessen.

Forvalg af individuelle enheder

Forestil dig, at du har en bestemt enhed af en overnatningstype. Måske den yndige sommerhusejendom, du lejer ud efter sæsonen, eller den unikke deluxe-suite i dit Bed and Breakfast.

Vores nye funktion kan indsnævre et forvalg til kun at inkludere den enhed.

[sirvoy_highlight type=note]Tip: “Lad gæsterne vælge enhed” skal først være aktiveret for at forudvælge individuelle enheder.

Gå til Reservationsformular -> Rediger -> Lad gæster vælge enhed.[/sirvoy_highlight]

Og meget mere

Vi er overbeviste om, at denne forbedring vil bidrage til en endnu mere smidig reservations oplevelse for dine gæster. For ikke at nævne, det hjælper dig med at målrette dit salg mere effektivt. Denne nye funktion føjer til vores voksende samling af måder at forudfylde værdier i din reservationsformular og optimere indstillinger til dine behov.