Nieuw in Maart 2022

March 31, 2022, 04:51 AM EDT

We waarderen de mening van onze klanten. Uw input motiveert ons om ons product te maken tot wat u nodig heeft en meer. Deze maand willen we een nuttige verbetering van de opties van Sirvoy onder de aandacht brengen die dankzij uw feedback tot stand zijn gekomen.

Voorgeselecteerde kamertypes en units

U kunt nu vooraf een kamertype of unit voor uw gasten selecteren. Deze optie is beschikbaar in de geavanceerde instellingen van het boekingssysteem.

Deze functie kan:

  • Links maken naar de boekingsmodule met vooraf geselecteerde kamertypes.
  • Beperk de selectie nog verder en selecteer een individuele unit voor.
  • Voeg vooraf ingevulde datums en het aantal volwassenen toe of laat de gast dit invoeren.

Laten we eens kijken hoe dit nuttig is voor uw gasten.

Koppelingen maken met vooraf geselecteerde items

Op uw website staan mogelijk beschrijvingen van verschillende kamertypes. Een bijbehorende knop leidt uw gast waarschijnlijk naar de boekingsmodule.

Met onze nieuwe functie kunnen die knoppen vooraf een kamertype selecteren. Op die manier is het bijpassende kamertype al geselecteerd wanneer uw gast de boekingsmodule opent. Deze functie bespaart hen tijd en vergroot hun kansen om het boekingsproces te voltooien.

Individuele eenheden vooraf selecteren

Stel je voor dat je één specifieke unit van een objecttype hebt. Misschien die schattige cottage die je per seizoen verhuurt of de unieke deluxe suite in je Bed and Breakfast.

Onze nieuwe functie kan een voorselectie beperken tot alleen die eenheid.

Tip: De instelling “Laat gasten een unit kiezen” moet eerst worden ingeschakeld om individuele units voor te selecteren.

Ga naar Boekingsmodule -> Bewerken -> Laat gasten een unit kiezen.

En nog veel meer

We zijn ervan overtuigd dat deze verbetering zal bijdragen aan een nog vlottere boekingservaring voor uw gasten. Bovendien helpt het u uw verkoop efficiënter te richten.

Deze nieuwe functie is een aanvulling op onze groeiende verzameling manieren om vooraf waarden in uw boekingssysteem in te vullen en instellingen voor uw behoeften te optimaliseren.