Uutta helmikuussa 2022

February 28, 2022, 08:48 PM EST

Olemme tehneet viime viikkoina paljon hienoja parannuksia, joiden tarkoituksena on antaa sinulle käytettäväksi entistä enemmän innovatiivisia ominaisuuksia, jotka parantavat vieraasi kokemusta.

Klarna – kätevä ja turvallinen maksutapa

Jos käytät Stripeä maksuratkaisunasi Sirvoyssa, voit nyt aktivoida Klarnan lisämaksutavaksi vieraillesi.

Klarna on kätevä ja maailmanlaajuinen “osta nyt, maksa myöhemmin” -maksutapa. Vieraasi kotimaan ja ostoksen summan perusteella Klarna tarjoaa erilaisia maksuvaihtoehtoja, mukaan lukien maksuerät, maksa myöhemmin, rahoitus ja maksa nyt. Vieraan valitsemasta maksuvaihtoehdosta riippumatta Klarna maksaa sinulle summan heti kokonaisuudessaan ja hoitaa sen perimisen vieraaltasi.

Telkey – kätevä ja turvallinen avaimeton sisäänkäyntijärjestelmä vieraillesi

Olemme äskettäin aloittaneet yhteistyön Telkeyn kanssa ja olemme iloisia voidessamme nyt tarjota avaimettoman sisäänkirjautumisratkaisun vieraillesi. Palvelu on tällä hetkellä asiakkaiden käytettävissä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa, ja kehitystyö on käynnissä vastaavien palvelujen tarjoamiseksi muissa maissa.

Telkey tarjoaa pilvipohjaisen palvelun lukkojen ja pääsykoodien hallintaan. Sirvoyn ja Telkeyn välisellä yhteydellä on nyt mahdollista automatisoida vieraiden sisäänkirjautuminen avaimettomalla sisääntulojärjestelmällä. Lukot toimivat täysin offline-tilassa ja ratkaisu sopii kaikentyyppisiin majoitustiloihin riippumatta siitä, onko kyseessä hotelli, hostelli, mökki tai vastaava. Kuulostaako mielenkiintoiselta? Lue lisää yhdistämisestä avaimettomaan Telkey-järjestelmään.

Taustaparannuksia tasaisemman ja turvallisemman kokemuksen takaamiseksi

Kehitystiimimme on työskennellyt kovasti parantaakseen suorituskykyä, mikä tekee taustasivuista entistä nopeampia ja reagoivampia. Samaa voidaan sanoa Kalenteri-, Varausmoottori- ja Asetukset-sivuista, mikä tekee työnteosta sujuvampaa ja helpompaa kaikille käyttäjille.