Nytt i februari 2022

February 28, 2022, 08:49 PM EST

Flera fina förbättringar har gjorts under de senaste veckorna. Alla med målet att ge dig fler smarta funktioner som kan förhöja gästupplevelsen.

Klarna – ännu en smidig och säker betalningsmetod

Om du använder Stripe som betalningsmetod i Sirvoy kan du nu också aktivera Klarna som ett ytterligare betalningsalternativ för dina gäster.

Klarna är en bekväm och global betalningsmetod för “köp nu, betala senare”. Baserat på din gästs land och transaktionsbeloppet erbjuder Klarna olika betalningsalternativ, inklusive avbetalning, betala senare, finansiering och betala nu. För alla dessa alternativ betalar Klarna dig omedelbart det fulla beloppet och tar hand om inkasseringen av beloppet från din gäst.

Telkey – ett smidigt och säkert nyckellöst entrésystem för dina gäster

Vi har nyligen startat ett samarbete med Telkey och är glada över att nu kunna erbjuda en nyckellös incheckningslösning för dina gäster. Denna tjänst är för närvarande tillgänglig för våra kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland och utveckling pågår för att erbjuda liknande tjänster i andra länder.

Telkey tillhandahåller en molnbaserad tjänst för hantering av lås och koder till dessa. Med en koppling mellan Sirvoy och Telkey är det möjligt att automatisera incheckningsprocessen för dina gäster genom att använda ett nyckellöst entrésystem. Låsen fungerar offline och lösningen passar alla typer av boende oavsett om du driver hotell, vandrarhem, uthyrning av stugor eller liknande. Låter det intressant? Läs mer om hur du ansluter till Telkeys nyckellösa entrésystem.

Andra förbättringar för en smidigare och säkrare upplevelse

Vårt utvecklingsteam har arbetat hårt med att förbättra prestandan, vilket gör systemsidorna (back-end) ännu snabbare. Detsamma kan sägas om Kalender-sidan, bokningsformuläret och sidorna under “Inställningar”, något som gör arbetet smidigare och enklare.