Nytt i februar 2022

February 28, 2022, 08:49 PM EST

Vi har vært travelt opptatt de siste ukene med mange flotte forbedringer, som har som mål å gi deg tilgang til enda flere innovative funksjoner som skal forbedre gjestens opplevelse.

Klarna – Enda en enkel og sikker betalingsmåte

Dersom du har aktivert Stripe som betalingsmåte i Sirvoy, kan du nå aktivere Klarna som et ytterligere betalingsalternativ for gjestene dine.

Klarna er en praktisk og global betalingstjeneste som tilbyr “kjøp nå, betal senere”. Basert på hvor gjesten befinner seg og på transaksjonsbeløpet, tilbyr Klarna ulike betalingsalternativer, inkludert månedlige betalinger, betal senere, engangsavtaler og betal nå. Uansett hvilket alternativ som blir valgt får du hele beløpet direkte utbetalt fra Klarna som deretter selv håndterer innkreving av beløpet fra gjesten.

Telkey – Et enkelt og trygt nøkkelløst adgangssystem for gjestene dine

Vi har nylig begynt å samarbeide med Telkey og er glade for at vi nå kan tilby en løsning for nøkkelløst sjekk inn for gjestene dine. Denne tjenesten er for tiden kun tilgjengelig for våre kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland, men vi jobber med å utvikle en lignende tjeneste for andre land.

Telkey leverer en skybasert tjeneste for å administrere låser og tilgangskoder for disse. Med en forbindelse til Telkey gjennom Sirvoy er det nå mulig å automatisere innsjekkingsprosessen for gjestene dine ved å bruke et nøkkelløst adgangssystem. Låsene fungerer helt offline og løsningen passer for alle typer overnattingssteder uansett om du driver hotell, herberge, hytter eller lignende. Høres det interessant ut? Lær mer om hvordan du kobler deg til det nøkkelløse adgangssystemet Telkey.

Bakgrunnsforbedringer for en smidigere og sikrere opplevelse

Vårt utviklingsteam har jobbet hardt med å forbedre ytelsen av systemet. Målet var å gjøre backend-sidene enda raskere og mer responsive. Det samme kan sies om kalenderen, bookingmotoren og sidene for innstillinger. Dette skal gjøre jobben enklere og smidigere uansett hvor du befinner deg.