Nyt i februar 2022

February 28, 2022, 08:46 PM EST

Vi har haft travlt med at lave en masse gode forbedringer i løbet af de sidste par uger, med det formål at give dig endnu mere adgang til innovative funktioner, der vil forbedre din gæsts oplevelse.

Klarna – Endnu en sikker betalingsmetode

Hvis du har aktiveret Stripe som din accepterede betalingsmetode i Sirvoy, kan du nu aktivere Klarna som en yderligere betalingsmulighed for dine gæster.

Klarna er en praktisk og global “køb nu, betal senere” betalingsmetode. Baseret på din gæsts land og transaktionsbeløbet tilbyder Klarna dem forskellige betalingsmuligheder, herunder afdrag, betal senere, finansiering og betal nu. Uanset deres valgte mulighed, vil Klarna betale dig det fulde beløb med det samme og håndterer opkrævningen af ​​beløbet fra din gæst.

Telkey ​​- Et sikkert nøglefrit adgangssystem til dine gæster

Vi har for nylig indgået et samarbejde med Telkey ​​og er glade for nu at tilbyde en nøglefri indtjekningsløsning til dine gæster. Denne service er i øjeblikket tilgængelig for vores kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland, og udvikling er i gang med at tilbyde lignende tjenester i andre lande.

Telkey ​​leverer en cloud-baseret tjeneste til administration af låse og adgangskoder. Med en Sirvoy-forbindelse til Telkey ​​er det muligt at automatisere indtjekningsprocessen for dine gæster ved at bruge et nøglefrit adgangssystem. Låsene fungerer helt offline og løsningen er velegnet til alle former for overnatning, uanset om du driver hotel, hostel, udendørs hytter eller lignende. Lyder det interessant? Lær mere om tilslutning til Telkey-systemet med nøglefri adgang.

Baggrundsforbedringer for en mere jævn og mere sikker oplevelse

Vores udviklingsteam har arbejdet hårdt på at forbedre ydeevnen, hvilket gør backend-siderne endnu hurtigere og mere responsive. Det samme kan siges om siderne Kalender, Reservation og Indstillinger, hvilket gør arbejdet nemmere for ejendomme overalt.