Nieuw in februari 2022

February 28, 2022, 08:46 PM EST

We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met het maken van veel geweldige verbeteringen, met als doel u nog meer toegang te geven tot innovatieve functies die de ervaring van uw gasten zullen verbeteren.

Klarna – Nog een soepele en veilige betaalmethode

Als je Stripe hebt ingeschakeld als betalingsprovider in Sirvoy, kun je Klarna nu activeren als betalingsoptie voor je gasten.

Klarna is een handige en wereldwijde “koop nu, betaal later” betaalmethode. Op basis van het land van je gast en het transactiebedrag biedt Klarna verschillende betalingsopties, waaronder termijnen, later betalen, financieren en nu betalen. Ongeacht de gekozen optie, Klarna betaalt u onmiddellijk het volledige bedrag en regelt zelf het incasseren van het bedrag van uw gast.

Telkey – Een soepel en veilig sleutelloos toegangssysteem voor uw gasten

We zijn onlangs een samenwerking aangegaan met Telkey en zijn verheugd om nu een sleutelloze incheckoplossing voor uw gasten aan te bieden. Deze service is momenteel beschikbaar voor onze klanten in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland, en er wordt gewerkt aan de ontwikkeling om vergelijkbare services in andere landen aan te bieden.

Telkey biedt een cloudgebaseerde service voor het beheren van sloten en toegangscodes. Met een Sirvoy verbinding met Telkey is het mogelijk om het incheckproces voor uw gasten te automatiseren door gebruik te maken van een keyless entry systeem. De sleutels werken volledig offline en de oplossing is geschikt voor alle soorten accommodatie, ongeacht of u een hotel, hostel, outdoorcabins of iets dergelijks runt. Vind je dit interessant? Hier vind je meer informatie over verbinding maken met het Telkey keyless entry-systeem.

Achtergrondverbeteringen voor een soepelere en veiligere ervaring

Ons ontwikkelteam heeft hard gewerkt aan het verbeteren van de prestaties, waardoor de backend-pagina’s nog sneller en responsiever zijn. Hetzelfde kan gezegd worden over de pagina’s Kalender, Boekingsmotor en Instellingen, waardoor het werk voor accommodaties overal soepeler en gemakkelijker wordt.