Utvikle bedriften din med Google

February 17, 2022, 01:59 PM EST

For ikke så lenge siden skrev vi en artikkel om hvordan Google annonsetjenester er designet for å hjelpe hotelleiere til å utvide virksomheten sin. Selv om alle disse fantastiske tjenestene åpenbart er en god ting kan man noen ganger føle seg overveldet av den store mengden produkter som er tilgjengelig. Føler du at det er vanskelig å holde tritt med de mer tekniske sidene av å drive en virksomhet? I så fall er denne bloggen skrevet for deg.

Hvordan kan Google hjelpe? 

Det som er verdt å merke seg om Google, er at de gjør mer enn bare å produsere smarte tekniske løsninger og forventer at alle henger med. De kjører en rekke globale initiativer for å hjelpe bedriftseiere med å oppdage verktøyene utviklet for å gi dem både produktene og opplæringen de trenger for å bringe virksomheten sin fremover. Det vi skal konsentrere oss om i dag, er passende kalt for «Grow Stronger With Google».  Dette ble lansert for over fire år siden med mål om å hjelpe folk til å bruke teknologi på en måte som gir dem flere muligheter, og for å hjelpe dem til å utvikle ferdighetene sine. Det er lett å tenke at «det hele høres veldig fint ut men hvordan hjelper det meg egentlig?»

Uansett om du allerede eier en liten bedrift eller nettopp har startet en, er du nødt til å utvikle en onlinestrategi som hjelper deg til å tiltrekke deg nye kunder, få ideene dine i gang og som gir deg nødvendig eksponering. Med dette i tankene har vi satt sammen en liste over gratis nettkurs fra Google, designet for å øke din tekniske forståelse og som vil hjelpe deg til å ligge i forkant av utviklingen.

Googles nettkurs innen digital markedsføring

  1. I løpet av dette 40-minutters kurset kan du finne ut om en nettside er den beste løsningen for bedriften din, og du lærer også om de forskjellige måtene du kan bli funnet på nett: Bygg opp tilstedeværelsen din på nett. Her lærer du hvordan en nettside fungerer, og hvordan den kan vise frem virksomheten din på best mulig måte. Dersom du velger å bygge en online tilstedeværelse med en nettside, kan du bruke Sirvoys gratis nettsidebygger (inkludert i Pro-versjonen) til å lage din egen nettside på noen få minutter! 
  2. Få verdifull innsikt i nettsidens ytelse ved å forstå hvordan besøkende bruker den. Forretningsstrategien Analytics Academy har som mål å lære deg om Googles måleverktøy slik at du kan ta bedre valg innen markedsføring.
  3. Med en bedre forståelse av hvordan gjestene bruker nettsiden din, er det på tide å tenke på markedsføringsinnholdet ditt. Bygg en god strategi, lær hvordan du skriver for et publikum på nett og lær hvordan du måler suksessen din i dette 35-minutters kurset for innholdsmarkedsføring.
  4. Markedsfør bedriften din med nyhetsbrev og spesialtilbud per e-post. Dette 30-minutters Connect Through Email-kurset tar deg gjennom det grunnleggende. Du vil lære alt fra å bygge en kontaktliste til å designe iøynefallende e-poster som skiller seg ut fra mengden. 

Bli en markedsføringsguru

Disse kursene er raske og enkle, med en varighet på under en time, hvor du kan delta når du har litt tid til overs. For en mer omfattende forståelse av hvordan digital markedsføring fungerer, er det verdt å investere tid i Googles Fundamentals of Digital Marketing. Siden dette kurset er 40 timer langt, er det ikke noe for sarte sjeler, men du lærer deg garantert noen flotte nye ferdigheter. Med akkreditering fra IAB, er dette gullstandarden for kurs. I tillegg følger det med en anerkjent sertifisering, og kurset er helt gratis! Du vil utforske emner som: Google Analytics & Statistics, forretningsstrategi, innholdsmarkedsføring, e-postmarkedsføring, SEO, sosiale medier og mye mer. Kurset er designet for nybegynnere, og siden det er et nettkurs, kan du gjøre det i ditt eget tempo og når det passer deg. 

Skreddersydd rådgivning

Dersom dette høres litt overveldende ut og du ønsker at noen tar deg litt mer i hånden, kan Googles partner Online Advisors være akkurat tingen for deg. For en liten sum og gjennom en rekke nettbaserte treningsøkter, vil en rådgiver bli kjent med virksomheten din, hjelpe deg med å utvikle en strategi designet for din virksomhet og forklare hvordan du bedre kan imøtekomme gjestenes behov.  Her kan du lese om utfordringene Aqua Mare Hotel møtte og hvordan de fikk et betydelig inntektsløft da de begynte å implementere disse endringene i forretningsstrategien sin. Akkurat nå er denne tjenesten kun tilgjengelig i USA, men det finnes planer om å utvide den til andre land snart.