Laat uw bedrijf groeien met Google

February 17, 2022, 01:54 PM EST

We hebben onlangs een artikel geschreven over Google Ad Services, ontworpen om hoteliers te helpen hun bedrijf te laten groeien. Deze geweldige diensten zijn natuurlijk fantastisch, maar voelt jij je ook wel eens ondergesneeuwd door de enorme hoeveelheid producten die er zijn? Vind je het moeilijk om in contact te blijven met de meer technische aspecten vande business? Dan is deze blog iets voor jou.

Hoe kan Google helpen? 

Wat goed is om te weten over Google, is dat ze meer doen dan alleen slimme technische oplossingen bedenken en verwachten dat iedereen een aanhaakt. Ze voeren actief een aantal wereldwijde initiatieven uit die zijn ontworpen om ondernemers te helpen de tools, producten en training te ontdekken die ze nodig hebben om hun bedrijf vooruit te helpen. Degene waar we ons vandaag op zullen concentreren, heeft de toepasselijke naam ‘Groei sterker met Google’.  Het doel is meer dan vier jaar geleden gelanceerd en heeft als doel mensen te helpen technologie te gebruiken op een manier die hen meer kansen biedt en hen helpt hun vaardigheden uit te breiden. ‘Dat is allemaal heel nobel’, hoor ik u zeggen, ‘maar hoe helpt dat mij precies?’

Welnu, of u nu een kleine ondernemer bent of een gloednieuwe start-up, u moet een online strategie ontwikkelen die nieuwe klanten zal aantrekken, u zal helpen uw ideeën van de grond te krijgen en u de broodnodige bekendheid te geven. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de gratis e-cursussen van Google, die zijn ontworpen om u in een mum van tijd technisch onderlegd en een voorsprong te geven.

Online cursussen voor digitale marketing van Google

  1. Bepaal met deze cursus van 40 minuten of een website het beste bij uw bedrijf past en op welke verschillende manieren u online gevonden kunt worden: Bouw uw aanwezigheid op het web. U leert hoe een website werkt en hoe deze uw bedrijf optimaal kan laten zien. Als u ervoor kiest om een online aanwezigheid op te bouwen met een website, kunt u Sirvoy’s gratis webpaginabouwer (meegeleverd met Pro) gebruiken om uw eigen website in slechts enkele minuten te maken! 
  2. Krijg waardevol inzicht in de prestaties van uw website door te begrijpen hoe bezoekers deze gebruiken. De bedrijfsstrategie Analytics Academy leert u over de meettools van Google, zodat u betere marketingbeslissingen kunt nemen.
  3. Nu u beter begrijpt hoe uw gasten uw website gebruiken, is het tijd om na te denken over uw marketinginhoud. Bouw een geweldige strategie, leer schrijven voor een online publiek en meet je succes in deze 35 minuten durende Content Marketing-cursus.
  4. Promoot uw bedrijf met nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen via e-mail. Deze 30 minuten durende Connect Through Email-cursus neemt je mee door de basis, van het bouwen van een contactenlijst tot het ontwerpen van opvallende e-mails die opvallen. 

Word een marketinggoeroe

Dit zijn snelle en gemakkelijke cursussen van minder dan een uur die u kunt volgen wanneer u maar tijd heeft, maar voor een beter begrip van hoe digitale marketing werkt, is het de moeite waard om Google’s Fundamentals of Digital Marketing te bekijken. Omdat het 40 uur duurt, is het niet voor angsthazen, maar je komt gegarandeerd weg met een aantal geweldige nieuwe vaardigheden. Het is IAB-geaccrediteerd, wat betekent dat het de gouden standaard is voor cursussen, wordt geleverd met een erkende certificering en is volledig gratis! Je onderzoekt onderwerpen als: Google Analytics & Statistieken, bedrijfsstrategie, contentmarketing, e-mailmarketing, SEO, sociale media en nog veel meer. Het is ontworpen voor complete beginners en omdat het een e-cursus is, kun je het in je eigen tempo en in je eigen tijd doen. 

Advies op maat

Als dit allemaal een beetje overweldigend klinkt en je liever wat meer grip hebt, dan is Google’s partner Online Advisors misschien iets voor jou. Voor een klein bedrag en via een aantal online trainingssessies leert een adviseur uw bedrijf kennen, helpt hij u een strategie te ontwikkelen die speciaal voor uw bedrijf is ontworpen en legt hij uit hoe u beter kunt inspelen op de behoeften van uw gasten.  Lees over de uitdagingen waarmee het Aqua Mare Hotel te maken kreeg en hoe ze een aanzienlijke omzetstijging genoten door deze veranderingen in hun bedrijfsstrategie op te nemen. Op dit moment is deze service alleen beschikbaar in de VS, maar er zijn plannen om deze binnenkort uit te breiden naar andere landen.