Uutta tammikuussa 2022

February 07, 2022, 08:09 AM EST

Olemme tehneet useita parannuksia varausmoottoriimme tässä kuussa helpottaaksemme sinun ja vieraidesi elämää, ja toivomme, että pidät niistä. Kuten aina, arvostamme palautettasi, joten ota meihin vapaasti yhteyttä ja kerro mielipiteesi!

Tehostettu lisävalintojen näyttö

Olemme parantaneet tapaa, jolla lisävalinnat näkyvät varausmoottorissa. Nyt vieraasi voivat helpommin valita lisävalintoja koko oleskelunsa ajaksi, mutta myös samalla valita lisävalintoja tietyille päivämäärille.

Tämä koskee lisävalintoja, joiden asetus Laske päivämäärää kohti, on aktivoitu. Jos esimerkiksi tarjoat aamiaista, tämä on todennäköisesti asetus, jota käytät tulostaaksesi luettelon vieraista, jotka syövät aamiaisen. Tällainen lisävalinta vie nyt vähemmän tilaa varausmoottorissa ja näyttää visuaalisesti paremmalta.

Facebook Pixel -seuranta ja siitä kieltäytyminen

Olemme lisänneet Facebook Pixel -seurannan tuen varausmoottoriimme. Täytä vain Facebook Pixel ID varausmoottorin asetuksissa, niin pääset käsiksi varausmoottoriin liittyviin käyttäjätilastoihin. Voit käyttää sitä joko Google Analyticsin kanssa tai erikseen.

Olemme parantaneet sekä Facebook Pixel- että Google Analytics -seurantaa niin, että räätälöityä seurantaa on nyt saatavilla. Olet esimerkiksi saattanut ottaa käyttöön suostumusbannerin, joka vieraan on hyväksyttävä ennen seurantaa. Tämä on nyt mahdollista ja voidaan toteuttaa Javascriptin vastakutsutoiminnolla.

Muutokset varattavissa olevien ajanjaksojen asetuksiin

Varattavan ajanjakson asetukset on siirretty Varausmoottorin yleisasetukset -sivulta yksittäisiin varausmoottoreihin, jotta kaikkiin varausmoottoreihin voidaan soveltaa erilaisia asetuksia.

Yllä mainutun lisäksi voit valita, kuinka lähellä sisäänkirjautumista ja kuinka pitkälle tulevaisuuteen vieraat voivat tehdä varauksen, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta.

Jos esimerkiksi haluat ottaa vastaan saman päivän varauksia klo 18:00 asti, kun suljet vastaanoton, voit valita 0 päivää + kellonaika 18:00, jolloin et salli varauksia sisäänkirjautumista varten samana päivänä 18:00 jälkeen.

Lisätietoja on tässä artikkelissa.

Parannettu kuponkikooditoiminto

Olemme muuttaneet kuponkikoodien toimintaa kuponkikoodia vaativien varausmoottoreiden kanssa. Aiemmin kuponkikoodi saattoi antaa sinun tehdä varauksen päivinä, jotka oli asetettu varausmoottorissa saatavuuden ulkopuolelle, koska varattavissa oleva ajanjakso oli johdettu vain kuponkikoodin voimassaolopäivistä. Nyt tällaisen varausmoottorin voimassa olevat varattavissa olevat päivät ovat päivämääriä, jotka sekä varausmoottori että kuponkikoodi sallivat. Tämän muutoksen avulla voit halutessasi rajoittaa varattavissa olevia päiviä, mutta jos et, voit valita pidemmän ajanjakson.