Nytt i januar 2022

February 07, 2022, 08:09 AM EST

Denne måneden har vi gjort en del forbedringer i bookingmotoren vår, for å gjøre livet enklere for både deg og gjestene dine, og vi håper du vil like dem. Som alltid setter vi pris på tilbakemeldingen din, så ta gjerne kontakt med oss og la oss få høre hva du synes!

En bedre måte å vise tillegg

Vi har forbedret måten tillegg vises i bookingmotoren. Nå kan gjesten din lettere velge tillegg for hele oppholdet, samtidig som de fortsatt har muligheten til å velge tillegg kun for bestemte dager.

Dette gjelder tillegg hvor innstillingen “Tell antall per dag” er satt til PÅ. Dersom du for eksempel tilbyr frokost, er dette sannsynligvis innstillingen du vil bruke til å skrive ut en liste over gjestene som skal spise frokost hver morgen. Et slikt tillegg tar nå mindre plass i bookingmotoren og ser visuelt mer tiltalende ut.

Sporing av hendelser ved hjelp av Facebook-piksel og hvordan du begrenser sporingen

Vi støtter nå sporing av Facebook-piksel i vår bookingmotor. Det er bare å fylle inn Facebook-piksel ID i innstillingene for bookingmotoren, så får du tilgang til gjestestatistikk knyttet til denne. Du kan bruke den enten med Google Analytics eller separat, avhengig av hva du foretrekker.

Vi har forbedret sporingen for hendelser ved hjelp av Facebook-piksel og Google Analytics for å gjøre det mulig å tilpasse sporingen. For eksempel kan du implementere et samtykkebanner som må aksepteres av gjesten før sporing kan brukes. Dette er nå mulig og kan implementeres ved å bruke en Javascript callback funksjon.

Forandringer i innstillingene for hvor langt fram i tid gjestene kan booke

Innstillingene for hvor langt fram i tid gjestene kan booke har blitt flyttet fra siden “Generelle innstillinger for bookingmotoren” til innstillingene for de enkelte bookingmotorer slik at forskjellige innstillinger kan brukes på forskjellige bookingmotorer.

I tillegg til det ovennevnte, kan du velge hvor nærme innsjekkingen og hvor langt frem i tid gjestene kan booke. Denne innstillingen vil gi deg mer fleksibilitet.

Dersom du for eksempel ønsker å akseptere bookinger for samme dag frem til kl. 18:00 (når du stenger resepsjonen), kan du velge “0 dager” + klokkeslett “18.00” for å ikke tillate nye bookinger for innsjekking samme dag etter kl 18:00.

For mer informasjon, vennligst les denne artikkelen.

Forbedret funksjon for kampanjekoder

Vi har gjort en endring i hvordan kampanjekoder fungerer sammen med bookingmotorer som krever en kampanjekode. Tidligere kunne en kampanjekode tillate deg å booke på datoer som var utilgjengelige i bookingmotoren, siden kampanjekoden bestemte tidsperioden du kunne booke. Nå er de effektive reserverbare dagene for en slik bookingmotor avhengig av datoer som både bookingmotoren og kampanjekoden tillater. Denne endringen lar deg begrense antall reserverbare dager dersom du ønsker det, men du kan også velge en lengere tidsperiode om du foretrekker det.