Nyt i januar 2022

February 07, 2022, 08:08 AM EST

Vi har foretaget en række forbedringer af vores reservationsformular i denne måned, for at gøre livet lettere for dig og dine gæster, og vi håber, du vil kunne lide dem. Som altid værdsætter vi din feedback, så du er velkommen til at kontakte os og fortælle os, hvad du synes!

Bedre visning af Tilvalg

Vi har forbedret måden, som tilvalg vises på i reservationsformularen. Nu kan din gæst nemmere vælge tilvalg for hele deres ophold, mens du stadig har mulighed for at vælge tilvalg til bestemte dage.

Dette gælder for tilvalgsmuligheder med indstillingen “Hold regnskab pr. dag” sat til ON. For eksempel, hvis du tilbyder morgenmad, er dette sandsynligvis den indstilling du vil bruge til at udskrive en liste over gæster, der spiser morgenmad hver morgen. Så nu optager sådan et tilvalg nu mindre plads i reservationsformularen og ser mere visuelt tiltalende ud.

Facebook Pixel Tracking og Opt-Out

Vi har tilføjet support til Facebook Pixel sporing i vores reservationsformular. Du skal blot udfylde Facebook Pixel ID i reservationsformularens indstillinger, og du vil få adgang til gæstestatistik relateret til reservationsformularen. Du kan enten bruge det sammen med Google Analytics eller separat, alt efter hvad du foretrækker.

Vi har forbedret både Facebook Pixel og Google Analytics sporing, så mere tilpasset sporing nu er tilgængelig. For eksempel kan du have implementeret et samtykkebanner, som skal accepteres af gæsten, før sporing bruges. Dette er nu muligt og kan implementeres ved at bruge en Javascript event tracking.

Ændringer i indstillinger for reservationsperiode

Indstillingerne for reservationsperiode er blevet flyttet fra siden “Generelle indstillinger” til de enkelte reservationsformulare, så forskellige indstillinger kan anvendes på alle dine reservationsformulare.

Ud over ovenstående kan du vælge, hvor tæt på check-in og hvor langt frem gæster kan booke, hvilket giver dig mere fleksibilitet.

For eksempel, hvis du vil acceptere reservationer for samme dag indtil kl. 18.00, når du lukker receptionen, kan du vælge “0 dage” + tid “18.00” for ikke at tillade nogen reservationer til check-in samme dag efter 18:00.

For mere information, se venligst denne supportartikel.

Forbedret Rabatkode function

Vi har lavet en ændring i, hvordan rabatkoder fungerer med en reservationsformular som kræver en rabatkode. Tidligere kunne en rabatode give dig mulighed for at foretage en reservation på datoer, der var angivet som utilgængelige i reservationsformularen, da reservationsperioden kun var afledt af rabatkodens gyldighedsdatoer. Nu er de effektive reservérbare dage for en sådan reservationsformular de datoer, som både reservationsformularen og rabatkoden tillader. Denne ændring vil give dig mulighed for at begrænse antallet af reservérbare dage, hvis du vælger dét, men også gå det længere og vælge en lang periode, hvis du ikke foretrækker det.