Nieuw in januari 2022

February 07, 2022, 08:08 AM EST

We hebben deze maand een aantal verbeteringen aangebracht aan ons boekingssysteem om het leven voor u en uw gasten gemakkelijker te maken, en we hopen dat u er blij mee bent. Zoals altijd stellen we uw feedback op prijs, dus neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat u ervan vindt!

Betere weergave van extra’s

We hebben de manier waarop extra’s worden weergegeven in het boekingssysteem verbeterd. Uw gast kan nu gemakkelijker extra’s selecteren voor hun hele verblijf, terwijl ze nog steeds de mogelijkheid hebben om extra’s te selecteren voor specifieke dagen.

Dit geldt voor extra opties waarbij de instelling “Tel per dag bijhouden” op AAN staat. Als u bijvoorbeeld ontbijt aanbiedt, is dit waarschijnlijk de instelling die u gebruikt om een lijst af te drukken met gasten die elke ochtend zullen ontbijten. Zo’n extra neemt nu minder ruimte in beslag in de booking engine en ziet er visueel aantrekkelijker uit.

Facebook Pixel Tracking en Opt-Out

We hebben ondersteuning voor Facebook Pixel-tracking toegevoegd in ons boekingssysteem. Vul gewoon de Facebook Pixel ID in bij de instellingen van het boekingssysteem, en je hebt toegang tot gaststatistieken met betrekking tot het boekingssysteem. U kunt het gebruiken met Google Analytics of afzonderlijk, wat u maar wilt.

We hebben zowel de Facebook Pixel- als Google Analytics-tracking verbeterd, zodat er nu meer aangepaste tracking beschikbaar is. U heeft bijvoorbeeld een toestemmingsbanner geïmplementeerd die door de gast moet worden geaccepteerd voordat tracking wordt gebruikt. Dit is nu mogelijk en kan worden geïmplementeerd met behulp van een Javascript-callback-functie.

Wijzigingen in instellingen boekbare periode

De instellingen voor boekbare periodes zijn verplaatst van de pagina “Algemene opties voor boekingsengine” naar de afzonderlijke boekingsengines, zodat verschillende instellingen kunnen worden toegepast op al uw boekingsengines.

Naast het bovenstaande kunt u selecteren hoe dicht bij het inchecken en hoe ver vooruit gasten kunnen boeken, waardoor u meer flexibiliteit heeft.

Als u bijvoorbeeld boekingen voor dezelfde dag tot 18:00 uur wilt accepteren wanneer u de receptie sluit, kunt u “0 dagen” + tijd “18:00” selecteren om geen boekingen toe te staan voor inchecken op dezelfde dag na 18:00.

Zie dit artikel voor meer informatie.

Verbeterde functie Coupon Code

We hebben een wijziging aangebracht in de manier waarop couponcodes werken met boekingssystemen die een couponcode vereisen. Voorheen kon je met een couponcode een boeking maken op data die als niet-beschikbaar waren ingesteld in het boekingssysteem, aangezien de boekbare periode alleen werd afgeleid van de geldigheidsdata van de couponcode. Nu zijn de effectieve boekbare dagen voor een dergelijk boekingssysteem de datums die zowel het boekingssysteem als de couponcode toestaan. Met deze wijziging kunt u de boekbare dagen beperken als u dat wilt, maar ga door en selecteer een grote periode als u dat niet wilt.