Sirvoy: Vuoden 2021 kohokohdat

January 17, 2022, 01:40 PM EST

On reilua sanoa, että vuosi 2021 oli jälleen myrskyisä, vaikeasti ennustettava ja mitattava, ja että se oli onnistumisien ja epäonnistumisien sekoitus. On kuitenkin selvää, että hotelli-alan yrittäjät kaikkialla ovat oppineet suunnittelemaan nämä muuttuvat olosuhteet mielessään ja myös sopeutumaan niihin, mikä helpottaa majoitusliikkeen johtamista myös näinä haastavina aikoina. Sirvoy pyrkii auttamaan hotelliyrittäjiä vastaamaan näihin haasteisiin tarjoamalla hyödyllisiä tietoja käyttäjille, vieraanvaraisuusalan koulutusta ja älykkäitä teknisiä ratkaisuja.

Tämä mielessämme aloitamme uuden vuoden luomalla katsauksen maailmanlaajuisten bloginlukijoiden ja Sirvoy-käyttäjien luetuimpiin blogeihin ja suosituimpiin ominaisuusjulkaisuihin vuonna 2021. Toivomme, että löydät hyödyllistä inspiraatiota ja hyviä vinkkejä vuotta 2022 varten!

Suosituimmat blogit

Ensimmäinen sija – Kuinka parantaa verkkomainettasi ja lisätä varauksiasi Tässä blogissa keskustelimme negatiivisten arvostelujen voimasta ja siitä, kuinka ne voivat vaikuttaa haitallisesti yritykseesi, sekä siitä, kuinka voit parhaiten hallita verkkomainettasi muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä. 

Toinen sija – Vuoden 2022 massiiviseen turistivirtaan valmistautuminen. Vaikka vieraanvaraisuusalan tulevaisuus ei ole varmasti ennustettavissa, lukijamme selvästi nauttivat sen pohtimisesta, mitä tällä hetkellä tiedämme, mikä auttoi heitä mukauttamaan suunnitteluaan niiden trendien mukaan, jotka ovat kehittyneet pandemian saapumisen jälkeen. 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – Webinaarimme yhteenveto, Viisi keskeistä seikkaa, jotka auttavat sinua muodostamaan yhteyden hotellisi vieraisiin uudelleen. Useita alan asiantuntijoita, mukaan lukien Sirvoy, kutsuttiin liittymään Siteminder-paneeliin keskustelemaan innovaatioista ja trendeistä, jotka on suunniteltu auttamaan hotellinpitäjien yhteydenpitoa vieraisiinsa. Tutustu blogiin saadaksesi arvokkaita käyttäjänäkemyksiä ja ehdotuksia, joiden avulla voit pysyä alan kärjessä! 

Vuoden 2021 suosituimmat ominaisuudet

Suosiojärjestys oli:

1. Verkkosivurakentaja – Ei ole yllättävää, että upea uusi verkkosivurakentajamme, jonka avulla hotellinpitäjät voivat rakentaa hienon majoitussivuston, oli valtava hitti. Tämän uuden ominaisuuden avulla voit luoda yksinkertaisen, houkuttelevan ja helposti ylläpidettävän verkkosivun, joka automaattisesti seuraa ja päivittää huoneittesi saatavuutta. Mikä on parasta? Se sisältyy ilman lisämaksuja osana Pro-versiotamme. On totta, elämän parhaat asiat ovat todella ilmaisia! 

2. Varausmoottorin versio 3 – Uusi ja paranneltu varausmoottori julkaistiin toukokuussa 2021 monine lisäominaisuuksineen, joka sai suosiota uusia toimintoja toivoneiden asiakkaidemme keskuudessa. Kuuntelimme toiveitanne, ja voit nyt muokata varausmoottoria tyyliisi sopivaksi, lisätä vempaimen esimerkiksi sivupalkkiin ja näyttää sen kymmenillä kielillä tavoittaaksesi lisää vieraita.  

3. Sirvoyn Webinaarit – Meidän tehtävämme on auttaa sinua yksinkertaistamaan ja parantamaan liiketoimintaasi. Ei siis ihme, että olitte niin innostuneita uusimmasta tarjouksestamme; koulutuswebinaareista jotka ovat suunniteltu auttamaan sinua saamaan kaiken irti Sirvoysta. Ilmoittaudu ilmaisiin, informatiivisiin webinaareihimme täällä.