Sirvoy: Viktige høydepunkter fra 2021

January 17, 2022, 01:41 PM EST

Det kan med rette sies at 2021 var nok et turbulent år. Det var vanskelig å forutsi, og var fylt med en blanding av suksesser og fiaskoer. Det er imidlertid klart at hotelleiere overalt har lært å planlegge og tilpasse seg de skiftende omstendighetene, noe som gjør det lettere å jobbe i reiselivsbransjen selv i disse utfordrende tider. Sirvoy har som mål å hjelpe hotelleiere med å møte disse utfordringene ved å gi nyttig innsikt til våre brukere, gi undervisning til reiselivsbransjen, og gi smarte tekniske løsninger.

Med dette i tankene, la oss komme i gang med det nye året ved å se tilbake på de mest leste bloggene og favorittfunksjonsutgivelsene i 2021, valgt av blogglesere og Sirvoyere over hele verden. Vi håper du finner nyttig inspirasjon og gode tips for å øke motivasjonen for 2022!

Favorittblogger

Førsteplass – «Hvordan forbedre ditt omdømme på nett og få flere bookinger». Her diskuterte vi virkningen av negative anmeldelser og hvordan de kan påvirke virksomheten din negativt, samt hvordan du best kan administrere ditt omdømme på nett med bare noen få enkle tak. 

Andreplass – «Forbered deg på en massiv strøm av turister i 2022». Selv om fremtiden for reiselivet ikke er sikker, likte leserne våre tydeligvis å lære om tingene vi vet, slik at vi kan være behjelpelig med å planlegge i henhold til de trendene som har utviklet seg under pandemien. 

Sist men ikke minst –  vår oppsummering av webinaret “De fem viktigste tingene du må huske for å gjenforenes med hotellgjestene dine”. Flere bransjeeksperter, inkludert Sirvoy, ble invitert til å bli med i et panel organisert av Siteminder for å diskutere innovasjoner og trender som er designet for å hjelpe hotelleiere til å gjenforenes med gjestene sine. Ta en titt på bloggen for noen gode tips og forslag som kan hjelpe deg å være i forkant! 

Favorittfunksjoner i 2021

Mest populær var:

1. Nettsidebygger – Det er ikke overraskende at vår fantastiske nye nettsidebygger, som lar hotelleiere bygge en fantastisk ny overnattingsside fra bunnen av, var en så stor hit. Ved å bruke denne nye funksjonen kan du lage en enkel og attraktiv nettside som er lett å vedlikeholde og som automatisk sporer og oppdaterer tilgjengeligheten av rommene dine. Og den beste delen? Den er inkludert som en del av vår Pro-pakke. Det er sant, de beste tingene i livet er virkelig gratis! 

2. Bookingmotor V3 – Den nye og forbedrede bookingmotoren ble utgitt i mai 2021 med stor applaus fra mange av våre kunder som hadde forespurt flere tilleggsfunksjoner. Vi lyttet til forespørslene dine, og nå kan du tilpasse bookingmotoren din slik at den passer til din stil. Du kan også legge til en widget til et spesifikt sted, dvs. et sidefelt, og vise den på dusinvis av språk for å tiltrekke flere gjester.  

3. Sirvoy Webinarer – Det er vår jobb å hjelpe deg med å forenkle og forbedre virksomheten din. Det er ikke rart at mange var så begeistret for vårt nyeste tilbud: utviklende webinarer designet for å hjelpe deg til å få mest mulig ut av Sirvoy. Registrer deg her for å delta på våre webinarer. Disse er både gratis og informative.